Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Groener...licht groen, ja ik ben er één!...

Blog

Groener...licht groen, ja ik ben er één!

13 maart 2017
Deel met je vrienden
 

De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik door de jaren heen steeds ‘groener’ ben geworden. Nee niet letterlijk, gelukkig, maar ik ben me wel meer gaan verdiepen in wat ik consumeer en smeer ;-) 

Wat doe je als je al bewust omgaat met water, energie, hybride rijdt en biologisch eet? Je zou denken dat je er dan wel bent. Onderstaand mijn ervaring die je wellicht inspiratie biedt.

Een paar jaar terug was ik bij een persevent van Novexpert aanwezig en mocht ik kennismaken met Cyrille Telinge en het merk Novexpert. Vanaf toen is alles anders geworden. Wat een inspirator is de beste man!

Wat me vooral is bijgebleven is dat veel mensen wel gezonder gaan eten (helemaal goed natuurlijk), maar geen idee hebben wat ze elke dag op hun huid aanbrengen. Ik wist het ook niet… deze bewustwording heeft geleid naar een zoektocht van cosmeticaproducten die én lekker zijn én goed voelen én het liefst eco gecertificeerd zijn. Eco gecertificeerd? Ja alleen dan weet ik zeker dat het aan alle eisen voldoet. Ook al zullen er ongetwijfeld merken zijn die geen certificaat hebben, maar wel voldoen.

Van Novexpert ben ik fan geworden en dat blijf ik ook! Aanraders: The Repulp Mask, The Detox Mask en de Expert Exfoliator. Gegarandeerd een zacht huidje. En je hoeft niet eens heel lang te wachten. Gelijk resultaat, daar houd ik van.

Onlangs heb ik kennis mogen maken met de merken Mádara (huidverzorging), Aimée de Mars (geur) en Miss W (make-up). Wat een feest was dat! Wist ik van tevoren natuurlijk niet. Ik was best sceptisch eigenlijk. Kan ik wel alles één op één vervangen? Zijn het wel gelijkwaardige producten in de zin van dat het lekker aanvoelt? In een ver verleden heb ik toch wel eens een vervelende ervaring gehad. Maar dat was nu helemaal niet het geval.

Het verhaal achter de merken Mádara en Aimée de Mars komen overeen en spraken mij gelijk aan. Beide oprichters gaan terug naar hun tijd die ze bij hun oma hebben gebracht. Het kon niet treffender: want ook ik ben bij mijn oma opgegroeid, dicht bij de natuur en dus ook groot gebracht met kruiden en plantenmengsels. Er zit niet alleen een mooi verhaal achter, maar de producten zijn ook echt super lekker. Mádara en Novexpert wissel ik nu naar behoefte af. Ik ben een fan van de micellair water en van de Radiant energy organic facial (een gezichtsolie) van Mádara. Gebruik ik beiden elke dag. Mádara heeft ook producten voor het lichaam zoals een deodorant en een zeep.

 

Qua geuren kun je met Aimée de Mars alle kanten op, maar mijn favoriet is toch wel Belle Rose. Deze kan ik echt iedereen aanraden. Past bij elke gelegenheid: HEERLIJK! 

 

 

Qua make-up was ik blij verrast met Miss W. Mooie kleuren, met goed pigment en voor ieder wat wils. Het oogschaduw palette is niet alleen mooi om te zien, maar de kleuren zijn intens en blijven de hele dag mooi zitten. De kleuren van de lippenstift zijn voor mij persoonlijk wat te heftig; maar dit is een kwestie van smaak. De mascara heeft een fijne kwast, zou wat mij betreft wat dikker mogen. Waar ik absoluut blij verrast mee was, was toch wel de mattifying smoothing base. Een aanrader voor iedereen, die graag wilt dat de make-up de hele dag goed blijft zitten en niet gaat glimmen.

Er blijven natuurlijk nog wensen over…een goed haarproduct voor mijn lastige krullen, die ook voldoet aan het eco standpunt!

 

 

 
Bron: Elisabeth
Website: www.moorcosmetics.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017