Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt Andrélon Blow Dry Salon

Blog

Lijfblad reviewt Andrélon Blow Dry Salon

22 april 2015
Deel met je vrienden
 
Vandaag, 22 april, was ik op uitnodiging van PR bureau Winkelman Van Hessen naar de allereerste Andrélon Blow Dry Salon gereden. De salon is gevestigd in Vier Meren Winkelcentrum te Hoofddorp en is nog tot 30 april a.s. open.
 
Met deze Blow Dry Salon viert Andrélon de introductie van haar Deluxe lijn: luxe haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit. Topstylist Arjen Huffels en zijn team bieden verzorgende behandelingen aan tegen een toegankelijke prijs. Zonder knippen of kleuren loop je met een nieuwe look weer naar buiten.
 
 

Wassen:

Eerst werd mijn haar gewassen met Andrélon Deluxe Volume & Shine. Deze lijn is speciaal bedoeld om fijn, futloos haar een intense volumeboost vol glans te geven. De lotusbloem zorgt voor een intensieve reiniging en gezond uitziend en glanzend haar. En niet te vergeten: het ruikt ook nog eens lekker fris en bloemig! Na het uitspoelen bracht Arjen het Deluxe Repair & Shine Intensief Masker aan. Het masker dien je niet op je hoofdhuid aan te brengen maar vanaf de punten tot  5 cm van de haargrens. Masseer het masker lekker in met kneedbare bewegingen zodat het haar het goed opneemt en laat het 2 minuten intrekken. Het masker, met amandelolie voedt droog, beschadigd haar intensief en beschermt het haar tegen toekomstige beschadigingen. Na 2 minuten werd het masker uitgespoeld en daarna werd de Andrélon Deluxe Colour & Shine conditioner in gemasseerd voor die extra glans en gladheid van het haar.
 

Föhnen en stijlen

Na het wassen verplaatste ik me naar het styling gedeelte en nam plaats in een comfortabele stoel waar Arjen mijn haar opdeelde in plukken en 1 voor 1 de plukken droogde met een föhn en een ronde borstel. Op de borstel werd haarlak gespoten voor versteviging en extra glans. Vervolgens werd er met de krultang subtiele, mooie krullen aangebracht. Het resultaat: een mooie, stijlvolle look!
 

Conclusie:

In London en New York zijn Blow Dry Salons erg populair. Ik moet zeggen dat ik na de behandeling ook erg enthousiast ben geworden! Heb je een feestje of wil je gewoon een mooie verzorgde look en shinen? Dan is dit echt een uitkomst! Het gaf me ook een gevoel van rust; ongeveer 40 minuten word je heerlijk in de watten gelegd! Ben je komende dagen nog in de buurt van Hoofddorp dan zou ik zeker even naar deze salon gaan!
 
De Blow Dry Salon is nog tot 30 april a.s. open
Tarief: € 10,- voor wassen en styling én een product naar keuze!
Actie: 3 producten van Andrélon voor € 10,-
 

Wist je dat…

  • …als je 2 liter water per dag drinkt, dit op de lange termijn ook een positieve invloed heeft op je haar. 
  • …je een masker of conditioner niet aan moet brengen op je hoofdhuid.
  • …je voor extra verzorging na een masker een conditioner kunt aanbrengen.
 
 
 
 
Bron: Claudia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017