Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt Carmen Shiny Curls

Blog

Lijfblad reviewt Carmen Shiny Curls

24 april 2017
Deel met je vrienden
 

Wat een feest om de Carmen Shiny Curls te mogen testen! Met deze krultang kun je 3 soorten krullen maken. Van energieke bouncy chopstick curls en natural beachy waves tot op en top glamour curls. De tangen zijn voorzien van een keramische coating. De toegevoegde arganolie en keratine conditioneert en hydrateert het haar wat resulteert in zijdezacht en glanzend haar.

Bouncy Chopstick Curls

Ik probeer eerst de bounchy chopstick curls. De tang warmt snel op en doordat het snoer meedraait wikkel je eenvoudig een streng haar om de tang. Qua versteviging heb ik eerst een klein beetje mousse in mijn haar gedaan. De krul blijft goed in vorm zitten en in een kort tijdsbestek heb ik in plaats van steil haar leuke krullen. Ik heb half lang haar en heb ongeveer in een half uur tijd de krullen erin. Ik finish mijn kapsel af met haarlak en gedurende de dag blijft het goed in vorm zitten.

Ready to go

Ik ga de krultang zeker vaker gebruiken. Of ik nou een keer in de mood ben voor beachy waves of voor een avondje uit net wat meer glamour wil: met deze krultang heb ik het betreffende kapsel in no time gereed! 

Voor meer informatie: www.carmen.nl

 

 
Bron: Claudia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017