Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt: Essie Cashmere Matte Collection

Blog

Lijfblad reviewt: Essie Cashmere Matte Collection

09 april 2015
Deel met je vrienden
 
Het lakken van mijn nagels lakken vind ik persoonlijk altijd tijdrovend. Maar aan de andere kant kan ik niet zonder mooi, gelakte nagels. Ik houd van een glans op mijn nagels zodat ze er verzorgd uitzien. En zodra ze gelakt zijn, heb ik er heel veel plezier aan. Het liefst gebruik ik een naturel kleur. Maar ik pas mij ook graag aan de leuke, vrolijke seizoenkleurtjes. Essie is  één van mijn favoriete nagellakmerken. Waarom? Omdat de houdbaarheid van de nagellak altijd fantastisch is.
 
In deze review test ik 2 kleuren uit de Essie Cashmere Matte Collection. Deze lijn is voor nagels die houden van ‘the finer things in life’ en is er in 5 zachte cashmere-like’ kleuren: wrap me up, just stitched, all eyes on nudes, coat couture en spun in luxe. De cashmeres hebben een matte finish en reflecterende microparels voor zacht geweven effect.
 

Pastelroze lak

Een uurtje gezelligheid, onder het genot van een kopje thee, vraag ik mijn zus om de 2 Essie nagellakken die ik van kantoor heb meegenomen te testen. Ik ga haar nagels lakken met Essie 353 Just Stitched, een prachtig, pastelroze lak met een mooie matte finish. Licht, reflecterende microparels zorgen voor een mooie glans en een zacht effect.  De nagellakken van Essie lakken allemaal erg fijn maar deze kleur dien je echt wel 2 x aan te brengen om een goed dekkend resultaat te krijgen.  Lief is ‘ie wel! De kleur heeft op zich wel een mooie glans (foto stap 2), maar ik heb toch een topcoat gebruikt om de lak extra te beschermen (foto stap 3).
 
 

Mooi naturel

Essie 354 all eyes on nudes, heb ik op mijn eigen nagels gelakt.  Deze kleur is heel erg mat (foto stap 1) en geeft na 2 laagjes een matterend effect (foto stap 2). Je moet er wel van houden. Ideaal is deze kleur wel voor mij om iedere dag te gebruiken vanwege de combinatie met mijn huidskleur. Het geeft een zachte look. Omdat ik zelf meer van glans houd, heb ik een topcoat aangebracht (foto stap 3). Ik vind de nagellak zelf wel geslaagd! 
 
Bron: Cynthia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017