Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt: Etos Primers

Blog

Lijfblad reviewt: Etos Primers

16 april 2015
Deel met je vrienden
 
Ongeveer een jaar geleden ben ik naarstig  op zoek gegaan naar een anti-redness product. Een ‘tover’ product die de rode kleur van mijn ‘ochtendneus’ zou kunnen verminderen. Sinds een jaar gebruikte ik een anti-redness cream. Ik heb namelijk niet echt veel last van roodheid in mijn gezicht. Het enige wat een beetje rood is, is mijn neus en dat vond ik lastig vooral als ik dat terugzie op een foto.
 
Ik heb altijd een CC Nude Magique Green Cream gebruik totdat ik gevraagd werd om de anti-redness primer van Etos te testen.
 

Test:

Ik vind allereerst de pompflacon heel handig in gebruik! Op deze manier dus ook hygiënisch  én je kunt zelfs een klein beetje hoeveelheid uit de flacon halen. De primer voelt zacht en glad aan. De groene kleur was ik al gewend van de CC cream die ik eerder gebruikte. 
 

Gebruik:

De primer gebruik ik alleen op de neus of daar waar het rood is in mijn gezicht. Als je de groene primer met je vinger uitsmeert, krijg je een groene waas te zien. Deze laat ik 1 minuutje staan, daarna  veeg ik de groene waas weg met een zacht  make-up sponsje. De roodheid verdwijnt  en er is niks meer van de groene primer te zien. Reden genoeg om te laten weten dat deze groene primer wel doet wat het zegt: het neutraliseert roodheid! 
 

Conclusie:

Ik ben super tevreden over dit product! Het neutraliseert werkelijk mijn roodheden in mijn gezicht.  Zonder twijfel zeg ik vaarwel tegen de andere anti-redness producten en blijf ik Etos’ huismerk anti-redness gebruiken die bij mij een goede indruk heeft gemaakt.
 
 

Etos Primer Refreshing

Na de test van de Primer anti-redness word ik meteen nieuwsgierig om de Primer refreshing te testen. Deze primer belooft de vaalheid in het gezicht te corrigeren en zorgt met haar roze accenten voor een frisse teint.
 

Test:

De primer voelt zacht en glad aan alsof er siliconen in het product zitten. De ingrediënten staan niet op de flacon vermeld, dus kun je niet weten wat er in het product zit behalve dat ze vitamine E bevatten en vrij zijn van conserveringsmiddelen en parfum. 
 

Gebruik:

Ik gebruik de primer onder mijn serum of dagcrème. Door de handige pompflacon kan ik de juiste hoeveelheid primer eruit halen. Mijn eerste indruk is dat het bijzonder zacht aanvoelt en een gladde structuur geeft op je gezicht. Zo zacht en glad als bij een babyhuidje. Ik ben blij met dit product. De zachte primer smeert heel goed. Van de roze kleur merk je heel weinig zodra je deze op je gezicht smeert. Nadat ik de primer op mijn gezicht heb gesmeerd,  merk ik meteen een frisse gloed. 
 

Conclusie:

Het corrigeert inderdaad de vaalheid van mijn gezicht en geeft een frisse uitstraling. Ideaal dus! Wat mij betreft zeker een aanrader. Voor een betaalbaar prijsje stralend voor de dag.
 
Bron: Cynthia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017