Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt: Herôme Take Away Nail Colour...

Blog

Lijfblad reviewt: Herôme Take Away Nail Colour Metallic Limited Edition Collection

15 juni 2015
Deel met je vrienden
 
Op de redactie zijn we door Herôme verwent met een fijn pakketje boordevol producten. Herôme belooft met dit pakket: in 4 stappen naar mooi gelakte nagels! Onze nieuwsgierigheid was gewekt en wij wilden dit natuurlijk zelf uitproberen!
 
In deze review test ik verschillende producten: 
 
  • Herôme Caring Nail Polish Remover 120 ml/pads
  • Herôme Ridge Filling Base Coat
  • Herôme Take Away Nail Colour Metallic Limited Edition Collection
  • Herôme Spray on Top Coat
Stap 1 en 2
Ik reinig eerst mijn nagels met de Caring Nail Polish Remover pads (stap 1). Deze remover bevat geen aceton en geeft tevens voeding terug aan de nagel. Vervolgens lak ik mijn nagels met de Ridge Filling Base Coat (stap 2). Dit voorkomt dat de kleur van de nagellak in de nagels trekt. Daarnaast vult het tevens de oneffenheden in de nagels op. 
 

Stap 3 en 4

Vervolgens kies ik een kleurtje uit van de nieuwe Limited Edition Metallic collectie. De collectie heeft zes onweerstaanbare minilakken en is een absolute must have dit voorjaar. Er is voor elke outfit een matchend lakje. En de klein maar fijne flesjes (€ 2,99 per stuk)  zijn superhandig voor onderweg. Waar je ook bent, jouw nagels heb je lenteproof in een handomdraai! Ik kies voor de kleur Metallic Coral Pink. De kleur dekt gelijk mooi maar ik kies er toch voor om een 2e laagje aan te brengen. Ik laat het even drogen en vervolgens pak ik de Spray on Top Coat om het nog sneller te laten drogen. Deze innovatieve top coat in een sprayflacon beschermt niet alleen de nagellak, maar laat het ook sneller drogen. Geen extra nagellak meer, geen lange droogtijd maar binnen 1 minuut beschermde, glanzende nagels!
 
Tip: gebruik je remover pad van stap 1 om eventuele vlekjes op je vingertoppen te verwijderen.
 
 

Conclusie

In 4 stappen naar mooi gelakte nagels klopt wat mij betreft helemaal! En het fijne, je bent er ook niet lang mee bezig. Alle producten brengen makkelijk en snel aan. De kleur en glans van de nagellak is erg mooi en de spray on top coat is echt een super uitvinding! Ik vond wel dat de nagellak snel gaat bladeren…ik had na 3 dagen al wat plekjes op mijn nagels waar de nagellak van af was. Ik zit wel veel in water met mijn handen dus wellicht heeft dat het proces versnelt. Maar de producten zijn een echte aanrader en Herôme speelt hier slim op in met leuke cadeauboxen die je online kunt bestellen. Goede cadeautip!!
 
 
Bron: Claudia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017