Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt: Herôme verzorgingsproducten v...

Blog

Lijfblad reviewt: Herôme verzorgingsproducten voor je nagels

25 februari 2016
Deel met je vrienden
 

Tijdens een zwangerschap kunnen je nagels broos worden en snel inscheuren. Ook kun je meer last krijgen van droge handen. Wat is dan fijner om goede producten te hebben die je een handje kunnen helpen. Herôme heeft verschillende producten die wij hieronder voor je toelichten.

In deze review testen wij verschillende producten: 

  • Herôme ‘Zachte nagels worden weer sterk’Set
  • Herôme Nail Hardener Strong
  • Herôme Cuticle Night Repair
  • Herôme SOS Nail Repair

Verzorgen

Het is belangrijk om je nagels en je nagelriemen in goede conditie te houden, ook tijdens een zwangerschap. Zo voorkom je problemen en zien je nagels er mooi verzorgd uit.

Sterk maken

Met de Herôme ‘Zachte nagels worden weer sterk’ Set ga je de strijd aan tegen zachte, splijtende nagels. Met de Herôme Nail Hardener Strong kun je je nagels weer sterk maken. Alvorens je met deze kuur begint raadt Herôme je aan om de nagellak gedurende één dag op één nagel te testen. De kuur werkt als volgt; breng de 1e dag één laag aan op de nagels. De 2e dag breng je een tweede laag aan en op dag 3 verwijder je beide laagjes van je nagels. Op de 4e dag begin je weer met een eerste laagje en zo herhaal je deze handeling tot 2 weken lang.

SOS

De uitkomst voor ingescheurde nagels is de Herôme SOS Nail Repair. Of deze nu in de rand is van de nagel of nagelplaat, de SOS Nail Repair biedt in beide situaties een oplossing. Het is makkelijk in gebruik. Hoe werkt het? Reinig je nagels met Herôme Caring Nail Polish Remover. Breng 1 druppel lijm aan op de scheur in je nagel, laat deze 90 seconden drogen en druk indien nodig de nagel bij elkaar. Vervolgens gebruik je de bijgeleverde mini shiner om lijmresten weg te vijlen.

Bescherming

Tijdens de verhardingskuur bescherm je je nagelriemen met de Wonderpen. Deze zorgt ervoor dat je nagels en nagelriemen goed gehydrateerd blijven. Je masseert iedere dag één druppel in de nagels en nagelriemen. Je kunt dit tijdens een vast moment, bijvoorbeeld ’s avonds bij het tv kijken, inplannen.

Kuurtje

Je kunt ook een kuurtje doen met de Herôme Cuticle Night Repair. Deze wonderpen zorgt voor verzorging van de nagels en nagelriemen dankzij een kalmerende, verzorgende en herstellende werking. Het serum verlicht druk op pijnlijke nagelriemen. Eventuele wondjes kunnen met dit serum ook gezuiverd worden. Door de intensieve voeding merk je aan je nagels dat deze weer sterker worden. Hoe werkt het? Breng het serum aan tijdens de nacht gedurende één week. Je draait aan de achterzijde van de pen en er komt een druppel van het serum vrij. Het kwastje is handig in gebruik en zorgt voor een makkelijke en snelle applicatie op nagels en nagelriemen. Overigens kun je dit serum meerder keren per dag aanbrengen!

Conclusie: 

De S.O.S kit werkt super, echt een musthave om in je tas te hebben! Als je nagel net is ingescheurd kun je deze set gelijk gebruiken en werkt het ook het beste. Als je het pas na een paar uur gaat gebruiken, dan is je nagel te ver doorgescheurd en dan is het effect van kortere duur. Heel simpel in gebruik, iedereen kan het 

De Wonderpen is inderdaad een wonder. Heb je de dag ervoor nog last van velletjes enzo, na de behandeling is alles weg en heb je mooie nagels en nagelriemen!

Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat ik last had van een droge huid en slappe nagels. Gevolg was dat mijn nagels steeds inscheurden. Daar had ik de SOS kit voor gelukkig, maar ik heb ook ontdekt dat de Herome Nail Hardner echt een uitkomst is! Je moet wel geduld hebben, want het duurt maar liefst twee weken voordat de kuur af is…maar dan heb je ook wel super mooie nagels!

Bron: Elisabeth
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017