Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt: NIVEA Nourrissant Verzorgend...

Blog

Lijfblad reviewt: NIVEA Nourrissant Verzorgend Body Milk

04 februari 2016
Deel met je vrienden
 

Het blijft altijd een zoektocht naar het perfecte huidverzorgingsproduct. Vooral wanneer je een droge huid hebt, blijft het lastig om producten te vinden die de huid niet alleen hydrateren, maar ook daadwerkelijk voedt en bij je leefstijl past. Aan mij de taak om de nieuwe NIVEA Nourrissant Verzorgend body milk te testen.

Verzorgende body milk

Wij kennen het merk NIVEA al vele jaren, want het is geen onbekend merk. Velen zijn al lang fan van dit merk. 

Niet alleen in de zomer maar ook in de winter heb ik last van een droge huid en in het bijzonder na het douchen. In deze body milk zit amandelolie, wat erg goed is voor de droge huid. Voor mij reden genoeg om deze verzorgende body milk meteen te testen. Ik breng de body milk gelijkmatig aan over het gehele lichaam. De zachte NIVEA-geur geeft een frisse geur af, waar je wel van moet houden.  Ik vind de body milk wat fijner aanvoelen dan de dikkere crème in het blauwe - bekende - NIVEA blikje. De body milk trekt snel in, geeft geen plakkerig gevoel aan je lichaam. Mijn droge huid voelt gehydrateerd, wordt gladder en ziet er direct glanzend en verzorgt uit. Ik adviseer je om je handen wel meteen te wassen omdat ze na het smeren wat plakkerig aanvoelen.

Conclusie

NIVEA komt zijn belofte na en geeft de droge huid een intensieve verzorging. Mijn lichaam zag er de hele dag gehydrateerd uit, fris vanwege de frisse geur en voelbaar verzorgend!

Pluspunten

Ik zal deze body milk blijven gebruiken vanwege de pluspunten die ik het geef, namelijk: een lang, voelbaar en fris gevoel én een glanzende, gloed aan mijn huid. Ik heb eerlijk gezegd nog geen ‘vast merk’ bodylotion of bodymilk omdat ik vaak verschillende huidverzorgingsproducten mag testen. Maar NIVEA staat wel in mijn persoonlijke top 5!

Bron: Cynthia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017