Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt Therme Fragrance Sticks, Saigo...

Blog

Lijfblad reviewt Therme Fragrance Sticks, Saigon Pink Lotus

21 september 2015
Deel met je vrienden
 
Huisparfum is bij mij een must! In mijn huiskamer, badkamer en toilet heb ik geurstokjes staan. Ik vind een lekkere geur in huis belangrijk. Het geeft mij een aangenaam gevoel om zo elke ruimte van mijn huis te betreden.
 

Huisparfum

De Fragrance Sticks van Therme, de naam zegt het al ‘geurstokjes’, zijn heerlijk geurende  stokjes die je als huisparfum kunt gebruiken. Het geeft een geweldige geurbelevenis in je huis! We genieten thuis van een natuurlijke en ook stijlvolle manier om ons huis heerlijk te laten ruiken. De sticks verfrissen mijn woonkamer, badkamer en toilet en het neutraliseert andere geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren of voedsel.  Eén keer per week draai ik de stokjes om, om de optimale geur te behouden. De natuurlijke rotan stokjes absorberen het parfum in de houder, waardoor een heerlijke geur door de ruimte wordt verspreid. Het parfum wordt de hele dag op subtiele wijze continu verspreid.
 
De Therme Fragrance Sticks worden geleverd in een witte glazen houder die elegantie uitstraalt en daardoor in vrijwel elk interieur past. De Fragrance Sticks hebben een houder met een inhoud van 100 ml: goed voor ongeveer 12 weken een heerlijke geur.
 
 

Pluspunt

Het rubberen dopje van de flacon verwijder je heel gemakkelijk  zonder veel moeite, zonder enig geknoei. Mijn ervaring met andere geurflacons is dat het mij vaak veel moeite kost om het eruit te krijgen. Dit omdat het rubbertje vaak diep in de fles vastzit. Bij Therme Fragrance Sticks lukt het zelfs zonder lange nagels. Het rubberen dopje van de flacon haal je er in een handomdraai af!
 
Gebruik jij weleens geurstokjes? Geef je interieur een persoonlijke touch met je favoriete Therme Wereldkuur, in de vorm van Fragrance Sticks. Therme heeft vier verschillende sticks:
  • Droom weg met de Therme Zen White Lotus Fragrance Sticks
  • THERME Thalasso Fragrance Sticks voor een vleugje frisheid
  • Therme Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks geven rust en romantiek
  • Ervaar de luxe van een home spa met de THERME Hammam Fragrance Sticks
Wat ons betreft een aanrader, ervaar het dan ook zelf!
Bron: Cynthia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017