Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt: Trind Caring Color - Riviera...

Blog

Lijfblad reviewt: Trind Caring Color - Riviera Life

31 maart 2016
Deel met je vrienden
 

Trind lanceert voor dit voorjaar/zomer de Riviera Life collectie. Zes verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage. Trind neemt je mee op reis naar de Franse Riviera, waar we genieten van het strand, de zee en de zon. De kleuren van de nagellak zijn hierop afgestemd: van baby roze tot een fel koraal en van klassiek roze tot een stoer blauw. Voor ieder wat wils! Naast het feit dat de nagellakken je nagels voorzien van een prachtige kleur, belooft Trind dat je nagels ook verzorgd en versterkt worden. Claudia ging de test aan!

Ik heb de kleur Meet me in Nice uitgekozen voor de review. Volgens Trind een heldere, vrolijke kleur die het op de nagels van zowel handen als voeten goed doet en flatterend is voor elke leeftijd. Trind zegt: geen enkele voorjaar/ zomer collectie is compleet zonder een scarlet roze.

 

Flesje en kwast

Het flesje en de kwast zijn duidelijk herkenbaar voor Trind. Je draait de glazen dop met kwastje makkelijk van het flesje af en het houdt ook fijn vast. Het kwastje zelf is compact: kort en breed. Het neemt genoeg lak op om je hele nagel van kleur te voorzien. Ik vind dat zelf erg fijn. Ik zorg dat er niet te veel lak aan de kwast zit en verdeel de aangebrachte lak met meerdere strijkbewegingen aan op mijn nagel. 

 

Kleur en lak

Ik vind het een prachtige kleur! Het is inderdaad een vrolijke kleur en het kleurt ook mooi bij mijn huidskleur. Het lijkt zelfs of mijn huidskleur door de nagellak wat bruiner wordt (mijn huidskleur neigt naar een gele ondertoon). De kleur is intens en heeft een mooie glans. De lak zelf dekt gelijk goed en is ook snel droog. éen keer aanbrengen is dus ook voldoende. Ik heb de nagellak getest op mijn vingernagels, zonder base coat en zonder top coat. 

Conclusie

Trind heeft een zonnige lijn neergezet. Het flesje is herkenbaar en praktisch en is fijn in gebruik. Ook de naam van de collectie – Riviera Life – is terecht. De kleuren spreken erg aan en je krijgt zin in de zomer!  Ook kleurt het goed bij mijn kleding: of ik nou zwart, blauw, wit of een kleur draag. Mijn nagels voelde ook verzorgd en versterkt aan, dus de naam Caring Color is in mijn ogen ook echt waar. Om lang plezier te hebben van de kleur adviseer ik wel een topcoat aan. 

De Riviera Life is via www.trind.com/nl verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Summer Cloud – draagbaar, zacht wit
  • Oh Bardot! – zacht roze kleur
  • Tropezian Sunset – zomers oranje
  • Meet me in Nice – scarlet roze
  • Lavender Fields Forever – flatterend paars
  • Mediterranean Sea – stoer navy blauw
Bron: Claudia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017