Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad reviewt Vaseline serum Advanced Relief

Blog

Lijfblad reviewt Vaseline serum Advanced Relief

21 juli 2015
Deel met je vrienden
 
Ik test de nieuwe body serum, Vaseline Advanced Relief. Als eerste vind ik het een heel, mooie tube vanwege de doorzichtige sluitdop. Ik merk ook dat de tube een klein gaatje heeft...misschien om verspilling te voorkomen? Bij het uitknijpen van de serum komt er namelijk een minimale hoeveelheid  uit, zodat je niet te veel in één keer hoeft te gebruiken. Op deze manier kun je naar eigen wens je hoeveelheid uitknijpen. Handig dus! 
 
 

Snel en makkelijk

Als ik de body serum op mijn huid smeer, voelt het heel dun en zacht aan. Dit ben ik zeker niet gewend bij de meeste andere bodylotions. Het heeft een lekkere bloemige en frisse geur. Het smeert heel snel en makkelijk uit over de huid vanwege de dunne, zijde zachte textuur. Met deze Vaseline intensive care® repairing serum lijkt het meer alsof ik een gezichtsserum op mijn huid aan het smeren ben, in plaats van een bodylotion. Een bodylotion voelt vaak wat dikker en/of vetter aan.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hydrateert 

Mijn huid voelt tijdens het smeren heel zacht aan. Het geeft mij direct het gevoel dat mijn huid heel goed gehydrateerd wordt. Een lekkere smooth body moisturizer!  En met de fijne geur voelt mijn huid zich extra verwend.
 

Conclusie

Ik ben super tevreden met dit product. Daarom ga ik dit repairing serum de hele zomer door gebruiken. Het liefs ’s avonds voor ik naar bed ga. Dit om een droge of schilferige huid te voorkomen en om mijn huid lekker te verwennen met een heerlijk en zacht lotion. Het is licht uitsmeerbaar, hydrateert goed, trekt snel in de huid, is niet plakkerig, mijn huid voelt zacht aan, is aangenaam voor de huid en heeft een lekker fris en bloemig geur. 
 
Persoonlijk zou ik deze moisturizer niet aanraden bij mannen, vanwege de bloemige geur.
 
Bron: Cynthia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017