Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad test: Bourjois Paris - 1 seconde Textu...

Blog

Lijfblad test: Bourjois Paris - 1 seconde Texture Silicone Gel

29 januari 2015
Deel met je vrienden
 


3 onmisbare winterkleuren, geïnspireerd op Parijse interieurs volgens Bourjois. Luxueus, weelderig en gesofistikeerd... De nagellak is onderdeel van hun winterlook 2015. De look bestaat verder uit diverse kleuren oogschaduw & Liner Colorband en Color Boost. De nagellak is er dus in 3 varianten: berry important person, indigo for it en nice tomette you.

Ik heb de kleur 46 Berry Important Person uitgekozen voor de review. Volgens Bourjois een donkerfuchsia kleur met blauwige facetten van geplette braambes,  extreem vrouwelijk. Ik ging de test aan!

Flesje en kwast

Het flesje en de kwast zijn herkenbaar en zoals we gewend zijn van Bourjois. Je draait het kwastje makkelijk van het flesje af en ligt ook fijn in de hand. Het kwastje zelf is compact: kort en breed. Het flesje heeft een mooie hoeveelheid (9 ml) om eindeloos je nagels te voorzien van de kleur.

Kleur en lak

Ik vind het een mooie, chique kleur. De kleur vind ik wel meer donkerfuchsia neigen, de blauwige facetten zie ik niet zo terug. De kleur is intens en heeft een mooie glans. Omdat ik korte nagels heb moet je niet te veel lak op de kwast nemen; je kunt beter een paar keer met het kwastje over je nagels gaan dan gelijk een grote hoeveelheid lakken. Soms kwam er namelijk wat lak op mijn vingertop. Maar dat is snel weg te werken. De lak zelf dekt gelijk goed en is ook snel droog. 1 keer aanbrengen is dus ook voldoende. 

Conclusie

Bourjois heeft een mooie lijn neergezet. Herkenbare en praktische verpakking en een  chique kleur.  De claim voor snel en goed dekkend maakt Bourjois zeker waar. Om lang plezier te hebben van de kleur adviseer ik wel een topcoat aan.

De Paris Très Confidentiel Winterlook 2015 is vanaf heden verkrijgbaar bij Etos, zelfstandige drogisterijen, Douglas, ICI Paris XL en zelfstandige parfumerieën. Adviesprijs is € 8,49.

Bron: Door Claudia Demmers
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017