Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad test: Dove Advanced Hair Series

Blog

Lijfblad test: Dove Advanced Hair Series

27 januari 2015
Deel met je vrienden
 

Als je fijn en futloos haar hebt is volume in het haar een echte droom. Dove heeft daar de oplossing voor. Althans dat beloven ze. Met de nieuwe shampoo lijn ‘Oxygen Hydration’ claimen ze fijn en futloos haar een ware volumeboost te geven. 

Oxygen & Hydration shampoo, conditioner en soufflé masker is ontwikkeld met Oxyfusion Technology, een nieuwe generatie van producten met hydraterende werking. De formule hydrateert fijn en futloos haar en geeft je haar volume. Maar is dit ook echt zo? Ik, Franca, stagiaire bij Lijfblad, ging de test aan.

Shampoo

Ik denk dat ik niet de enige ben, maar voordat ik een shampoo gebruik moet ik altijd even ruiken. De shampoo ruikt heerlijk fris, maar de geur is natuurlijk niet het belangrijkste. De werking is net zo, al dan niet belangrijker. De shampoo sopte goed en spoelde makkelijk uit. Tot nu toe nog niks op te merken. Een prima basic shampoo.

Conditioner

Voor de conditioner geldt hetzelfde. Na het aanbrengen van de conditioner voelt mijn haar glad aan. De  conditioner hoeft niet lang in te trekken en zorgt ervoor dat ik mijn haren makkelijk kan uitkammen.

Masker

Dove omschrijft het masker als een souffle masker en dat is het zeker. De substantie van het masker is heerlijk zacht en brengt makkelijk aan. Minpuntje van het masker vind ik de lange inwerktijd. Ik ben meer van de snelle maskers of conditioner. Desalniettemin voelt mijn haar na 4 minuutjes wachten wel heerlijk zacht. Aan te raden is om dit masker één keer per week te gebruiken. Uiteraard is de conditioner dan niet nodig. 

Conclusie

Dove heeft een goede zet gedaan met deze lijn. Mooie en praktische verpakking (door de staande tubes ‘loopt’ de shampoo er makkelijk uit) en een  lekkere geur.  Helaas maakt Dove de claim voor volume niet waar. Mijn haar heeft geen volume boost gekregen. Op zoek naar een voedende en hydraterende shampoo? Dan is deze lijn wel geschikt. Vooral het masker is erg fijn voor droge haarpunten.

De Dove Advanced Hair Series lijn is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Shampoo en conditioner zijn te koop voor een adviesprijs van €5,99 en het soufflé masker voor €7,99.

 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017