Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad test: L'Oreal Paris Collection Exclusi...

Blog

Lijfblad test: L'Oreal Paris Collection Exclusive Pure Red lipstick

19 januari 2015
Deel met je vrienden
 Rode lipstick. Een make-up item wat iedere vrouw wel in haar make-up tasje heeft zitten. Wij zijn van mening dat rode lippen iedereen staat. Chique en vrouwelijk. Dat zijn de woorden die bij rode lipstick horen.

Sinds september ligt de ‘Pure Reds’ lipstickcollectie van L’Oreal Paris in de winkels. Deze lipstickcollectie bestaat uit vier verschillende matte rode lipstickkleuren. Zodat elke vrouw de perfecte tint kan vinden die haar natuurlijke schoonheid benadrukt.

Ik, Franca stagiaire bij Lijfblad, heb één van de lipsticks uit deze prachtige collectie mogen testen. Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder. 

Verpakking

Laten we beginnen met de uitstraling/verpakking van de lipstick. Alle lipsticks uit de ‘Pure Reds’ collectie komen in een zwarte huls met gouden details en letters. Simpel, maar toch klassiek. 

Kleur

De kleur Julianne’s red is een prachtige lichtrode kleur. Soms lijkt de kleur wat te neigen naar roze-rood. Helemaal niet erg, is weer eens wat anders dan het klassieke rood. De kleur trekt snel in de lippen en blijft ook mooi zitten. Voor het beste resultaat is een lippotlood een must. Met lippotlood kun je je liplijn nog duidelijker afteken en zorgt ervoor dat je lipkleur niet uitloopt.


Houdbaarheid

Wat blijft deze lipstick lang zitten! Tijdens een avondje stappen was ik de hele avond voorzien van prachtig rode lippen. Normaal gesproken moet ik mijn lippen wel een aantal keer bijwerken, maar bij deze lipstick is dat niet nodig. Ideaal! Enige nadeel hiervan is dat je bij het aanbrengen erg voorzichtig moet zijn. Eenmaal uitgeschoten is het weghalen van de lipstick een heel karwei. 

Nieuwsgierig geworden naar deze lipstick(s)? Ze zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14,99 bij verschillende drogisterijen. Goed om te weten is dat van elke lipstick €1 naar de stichting 'Free a Girl' gaat. 

 
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017