Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad test: Micellaire reinigingswater van G...

Blog

Lijfblad test: Micellaire reinigingswater van Garnier

11 februari 2015
Deel met je vrienden
 

Dat je je huid elke dag goed moet reinigen, zeker als je make-up draagt, weten we eigenlijk allemaal wel. Maar laten we eerlijk zijn…als je 's avonds laat thuis komt heb je er niet altijd even veel zin in. Toch? Zeker niet in een heel uitgebreid huidreinigingsritueel…

Zelf gebruik ik al vrij lang de reinigingsmelk van Clinique, wat eigenlijk goed bevalt. Even snel op een wattenschijfje en klaar. Het doet wat het moet doen en mijn huid reageert er goed op, dus waarom dan iets anders uitproberen. Tot ik vorige week iets nieuws in mijn handen kreeg: Micellaire reinigingswater van Garnier. Persoonlijk had ik er nog nooit van gehoord, maar het bestaat al langer.

Aangenaam verrast!

Waar ik altijd als eerste naar kijk en nu dus ook, zijn de ingrediënten. Ik was aangenaam verrast! Er zitten maar weinig bestanddelen in, wat de kans verkleint dat je een overgevoeligheidsreactie krijgt of ontwikkelt. Dat wilde ik wel uitproberen!

Het is heel makkelijk in gebruik. Gewoon op een wattenschijfje doen en daarmee over je gehele gezicht en hals heen. Je kunt er je ogen, lippen en gezicht mee reinigen. Een handige alles-in-één principe! Scheelt een hoop tijd, gedoe en geld.

Conclusie

Micellaire reinigingswater van Garnier haalt makkelijk al je make-up weg, je hoeft niet na te spoelen, het voelt zacht en prettig aan en geeft je een verfrist gevoel. Het zit in een grote fles (400 ml!) en is bovendien erg zuinig in gebruik en overal verkrijgbaar voor een zeer schappelijke prijs.

Wat mij betreft een echte aanrader dus! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, dus laat gerust een bericht achter.

Tot snel!


 

Bron: Door Elisabeth Lopes
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017