Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Blog>Lijfblad test: Molkosan en Bolocynara forte

Blog

Lijfblad test: Molkosan en Bolocynara forte

02 maart 2015
Deel met je vrienden
 

Molkosan

Alles wat te maken heeft met mijn spijsvertering heeft mijn aandacht. Nadat ik te horen heb gekregen dat ik lactose intolerant ben en een prikkelbare darm (PDS) heb, is het voor mij belangrijk om te letten op mijn dagelijkse voeding en te werken aan een goede spijsvertering.  Molkosan heb ik voor het eerst mogen proeven tijdens een vriendinnen dag van A.vogel. Kruidendrankjes vind ik normaal heel vies en heb er daarom ook vaak moeite mee om ze in te nemen. Molkosan met fruitsmaak werd geïntroduceerd in mini bekers, de kleur zag er fruitig en helder uit en omdat dit voedingssupplement lactosevrij is, gezoet met stevia en de spijsvertering ondersteunt, heb ik niet lang getwijfeld om toch maar te proeven. En inderdaad de smaak is fris en fruitig! Nu gebruik ik Molkosan fruit regelmatig. Ik start de dag met een glas water (200 ml koudwater en 2 eetlepels Molkosan fruit zoals word geadviseerd). Het geeft mij een heerlijk en frisse ochtend boost en activeert tevens mijn spijsvertering.  Voor de afwisseling gebruik ik 2 eetlepels molkosan fuit in mijn smoothies voor een extra boost. Als mijn spijsvertering goed functioneert, voel ik mij ook fit en vitaal en daar doe ik het voor!

Bolocynara forte

We hebben allemaal weleens te lijden van de drukte van alledag. Stress, het gebruik van teveel geneesmiddelen, verkeerde voeding, dranken (teveel koffie en frisdrank) en de stofwisseling zorgen er onder andere voor dat onze lever onder druk staat. Wanneer onze lever zijn werk niet meer goed kan uitvoeren, kunnen er vervelende klachten ontstaan zoals ik deze ken: - vermoeidheid, - ’s ochtends moeilijk op gang komen; - spijsverteringsstoornissen (zoals opgeblazen gevoel en darmgassen).

Met de lentekuur pakket van A.Vogel heb ik de bolocynara forte gekregen. Dit middel is 100% natuurlijk, ondersteunt de lever- en galfunctie en helpt bij een opgeblazen gevoel na het eten. Reden genoeg om te testen. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet. Ondanks het feit dat ik al eerder was begonnen met een vezelrijke, een evenwichtig en gevarieerd voeding én een gezonde levensstijl, had ik ’s avonds na mijn avondmaaltijd nog last van darmgassen en een opgeblazen gevoel. Omdat ik nu bewust ben dat ik een prikkelbare darmsyndroom heb probeer ik ermee te leven. Maar ik sta open voor middelen die mij kunnen helpen om deze klachten te verminderen. Ik gebruik Bolocynara forte al sinds een week en ik moet toegeven dat ik ’s avonds na het eten wat lekkerder in mijn lijf zit. Het is merkbaar dat een tabletje helpt voor verlichting bij een vol gevoel in mijn maag. Ik zit ’s avonds wat relaxter op de bank.

Bron: Test: Cynthia
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017