Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Contact>Beautytrends

Beautytrends

Carla Wijnstroot

 

Carla Wijnstroot schrijft al jaren als beautyjournalist voor Lijfblad, al 18 jaar (!). Als beautyjournalist signaleert en beschrijft Carla trends op het gebied van lifestyle, cosmetica en mode. Ook is Carla al 28 jaar een actief lid van de Vereniging van Cosmetica Journalisten (VCJ).

Gedurende meer dan dertig jaar heeft Carla haar journalistieke werk altijd gecombineerd met een parttime baan als docent ‘creatief schrijven / publicity’ aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Voor 2013 zal zij voor elk seizoen de trends spotten!

‘Ik blijf van alle nieuwigheden op de hoogte door in binnen- en buitenland zoveel mogelijk vakbeurzen, trendseminars en persmeetings van de cosmetica- en modemerken te bezoeken en de internationale vakpers bij te houden om te kijken of al die trends inderdaad ‘in de lucht zitten’. En door veel te communiceren met jonge doelgroepen!’

 

Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017