Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Contact>Het Lijfblad team

Het Lijfblad team

 

Claudia Demmers
Hoofdredacteur, in dienst sinds 2006

"Als hoofdredacteur ben ik verantwoordelijk voor het maken van het vakblad. Ik coördineer de redactionele bijdrage aan het blad, bepaal de inhoud, schrijf teksten en werk nauw samen met ons Lijfblad-team & experts. Ook zorg ik voor de uitingen op onze online kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en lijfblad.nl). Daarnaast ga ik op pad: naar (pers)events, winkels en klanten, want het is belangrijk om te weten wat er in de branche speelt. Dit maakt mijn werk veelzijdig en leuk!

Ik ben een echte allrounder en multifunctioneel inzetbaar, want ik ondersteun naast mijn hoofdredacteurschap een ander blad wat wij uitgeven; L’essence, hét trainingsmanual voor de cosmetica-adviseuses en ben project coordinator van de Medische Bureaulegger.

En zeg nou zelf - om elke maand op de hoogte te zijn van alle nieuwe producten binnen health & beauty - is toch geweldig!”

 

 

Elisabeth Lopes Escudeiro
Accountmanager, in dienst sinds 2012

"Als accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle commerciële aangelegenheden voor Lijfblad. De meeste fabrikanten, groothandels en leveranciers van mooie merken ken ik dan ook goed. Met hen spar ik regelmatig over hoe we een merk het beste kunnen uitlichten in Lijfblad magazine, Lijfblad app, www.lijfblad.nl en onze social media kanalen. 

Ik ga ook steeds vaker op pad om met de drogisterijmedewerkers in gesprek te gaan. Ik vind het belangrijk om met onze lezersdoelgroep in contact te staan en zo te zien en te horen wat er bij hen leeft. Maar ook om te informeren naar waar behoefte is en te kijken waar Lijfblad een brug kan vormen tussen leverancier en medewerker op de winkelvloer. Uiteindelijk willen we allemaal een ding: het juiste product bij de juiste klant! En dat kan alleen met het juiste advies.

Naast Lijfblad ben ik binnen de uitgeverij ook verantwoordelijk voor het accountmanagement voor vakblad UA (apotheek medewerkers) en projectmanagement van de Medische Bureaulegger. Een veelzijdige en uitdagende job die ik met veel plezier, passie en enthousiasme uitvoer!"

 

 

 

 

 

 

 

Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017