Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Contact>Huidexpert

Huidexpert

Jetske Ultee

 
Jetske Ultee is onderzoeksarts huidziekten bij de Velthuis Kliniek. Daarnaast heeft Jetske haar eigen huidverzorginglijn, Unvover Skincare, en heeft ze onlangs haar eerste boek uitgebracht: Dr. Jetske’s Huidboek. 
 
‘In mijn werk als onderzoeksarts bij de Velthuis Kliniek ervaar ik hoe geweldig het is mensen daadwerkelijk te helpen met hun problemen en vragen. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste huidverzorgingsproducten. Er zijn prima producten op de markt, die de huid ook werkelijk goed doen.‘
 
De kennis waar Jetske over beschikt heeft zij vergaard door zich de afgelopen jaren te storten in de cosmetische wetenschappelijke literatuur met als hoofdvraag: wat is er nu eigenlijk echt bewezen en wat niet? Zo bezocht ze internationale congressen en sprak ze met veel bekende dermatologen.
 
‘Al jaren verdiep ik me in cosmetica. Ik ben overtuigd van het belang van goede huidverzorging, maar geschokt over de zin en onzin in de cosmeticawereld. Via mijn blog deel ik mijn kennis over huidverzorging en nu ook via de rubriek Huidexpert in Lijfblad.’
 
Kijk voor meer informatie op www.jetskeultee.nl en www.uncover-skincare.nl
 

 

Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017