Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Contact>Ingrid's tips

Ingrid's tips

Ingrid Burger

 
Ingrid Burger werkt al jaren als beautyjournaliste voor Lijfblad. In haar rubriek ‘Ingrid’s tips’ geeft zij uitleg en advies over de producten waar zij mee werkt. 
 
Ingrid Burger is sinds haar vroege jeugd gepassioneerd door cosmetica. Na een carrière bij de grootste internationale cosmeticafabrikant in Nederland besloot zij haar creativiteit ten volle te ontplooien en zich geheel te richten op haar grootste passie: visagie. Al snel kwam haar talent naar voren om kleuren, creativiteit en gevoel voor trends en fashion tot een harmonieus spel samen te voegen. Na diverse opleidingen in de visagie, waaronder House of Orange en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de cosmetica in het Midden-Oosten, werkt Ingrid nu al vele jaren als freelance internationaal make-up artist. Zij verzorgt de visagie voor shows, televisie, advertising, editorial beauty- en editorial fashion-producties onder andere voor uitgaven als Vogue, Elle en Harper’s Bazaar. Ook is zij managing director van ColorCrew, een gespecialiseerd promotie-, events- en adviesbureau in de cosmeticabranche.
 

Voor meer informatie: www.ingridburger.nl en www.colorcrew.nl

 

 

Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017