Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Contact>Over Lijfblad

Over Lijfblad

Lijfblad voorziet alle drogisterijmedewerkers van relevante en interessante informatie. Dit doen wij 8x per jaar in het vakblad Lijfblad en dagelijks op onze website, Facebook en Twitter pagina’s. Ook kun je het vakblad Lijfblad op je tablet lezen. Zo heb je alle informatie altijd tot je beschikking!

Gratis abonnement

Het vakblad Lijfblad verschijnt 8x per jaar en staat vol product-, branche- en gezondheidsnieuws. Daarnaast belichten we trends, interessante opleidingen en trainingen en geven we praktische tips die je direct in je werk kunt toepassen. Lijfblad wordt samengesteld door drogisterijspecialisten, journalisten en deskundigen met jarenlange ervaring. Niet voor niets is Lijfblad het grootste onafhankelijke vakblad voor drogisterijmedewerkers in Nederland.

Ontvang je Lijfblad nog niet thuis? Sluit dan nu een gratis abonnement af door je te registreren.
 

H&B Multimedia B.V.

Lijfblad is een uitgave van H&B Multimedia B.V.. H&B Multimedia geeft vakbladen uit voor de health- & beauty-branche. Andere uitgaves van H&B Multimedia zijn L’essence en UA. Kijk voor meer informatie op www.hbmultimedia.nl

Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017