Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Contact>Vitamine

Vitamine

Drs. Suzan Tuinier

 
Drs. Suzan Tuinier is voedingsdeskundige. Ze is coördinator van het Vitamine Informatie Bureau (www.vitamine-info.nl) en houdt zich hier bezig met de vertaling van wetenschappelijk onderzoek naar duidelijke adviezen. Suzan is woordvoerder, schrijft artikelen en is deskundige op diverse websites.
 
Het Vitamine Informatie Bureau is een voorlichtingsbureau op het gebied van vitamines en mineralen. ‘In mijn functie als coördinator geef ik objectieve en wetenschappelijk verantwoorde informatie aan consumenten, de media en professionals.’
 

Over het Vitamine Informatie Bureau

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en het is dus belangrijk om te weten wat ze precies doen, waar ze in zitten en hoeveel je nodig hebt. Het Vitamine Informatie Bureau maakt je wegwijs. Het houdt je op de hoogte van de actualiteiten, vertelt over nieuw wetenschappelijk onderzoek en geeft adviezen over voeding, leefstijl en supplementen.

De bestaande wet- en regelgeving, de adviezen van de Gezondheidsraad en een ‘scientific paper’ opgesteld door TNO Voeding, vormen de basis voor de informatie. ‘Het Vitamine informatie Bureau geeft geen oordeel of advies over specifieke merken en is op geen enkele manier betrokken bij commerciële activiteiten.’
 

 

Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017