Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Gezond>Discreet & mammavriendelijk

Gezond

Discreet & mammavriendelijk

31 juli 2015
Deel met je vrienden
 
Discreet & mammavriendelijk
Ter gelegenheid van Wereld Borstvoedingsweek 2015 (1-7 augustus 2015) vroeg Difrax 10 moeders naar hun ervaringen met de BtoB borstkolf. Ondanks het feit dat moeders tegenwoordig steeds langer borstvoeding geven blijft de voornaamste reden om te stoppen nog steeds de combinatie met werk¹.
 

Ervaringen

Difrax vroeg, ter gelegenheid van deze week, 10 moeders  naar hun ervaringen met de BtoB borstkolf.  De Difrax BtoB kolf krijgt als eindoordeel van het testpanel een 8.
 
Nathalie: “Als jullie nog twijfelen over welke kolf… dan moet je zeker voor de Difrax BtoB kiezen, een echte aanrader!”
 
Heidi: “De fijnste en prettigste kolf die ik ooit gebruikt heb.”
 

Werken en borstvoeding geven

Borstvoeding is de beste start voor je baby. In Nederland begint ruim 80% met het geven van borstvoeding en gaan ze daar steeds langer mee door volgens de laatste peilingen van TNO². Veel moeders stoppen echter met het geven van borstvoeding wanneer ze na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. De belangrijkste reden voor vrouwen om dan te stoppen met het geven van borstvoeding is omdat ze zich niet prettig voelen tijdens het kolven³.  Met de borsten ontbloot, afgezonderd in een (kantoor)ruimte of een kolf die een hoop lawaai maakt, vrouwen vinden dit niet fijn. Difrax ontwikkelde juist hierom een écht mama-vriendelijke kolf. Deze kolf  stelt moeders in staat net zo lang borstvoeding te geven als ze zelf willen. 
 

Mama-vriendelijk kolven

De BtoB kolf met S-fles zet de moeder naast zich neer met de schelp onder haar BH geplaatst. Hierdoor kan ze gewoon haar kleding aanhouden en hoeft ze zelfs haar bovenlijf niet te ontbloten. De moeder kan onopvallend kolven en ze heeft haar handen vrij. De BtoB kolf is zo discreet dat er niet een afgesloten ruimte voor nodig is.  Bovendien werkt hij zowel op netstroom als op batterijen. Makkelijk voor onderweg of als er geen stopcontact in de buurt is.
 
¹ Bron: TNO Rapport Maart 2015 “peiling melkvoeding van zuigelingen 2015”
² Bron: TNO Rapport Maart 2015 “peiling melkvoeding van zuigelingen 2015”
³ Bron: Blauw Research / B12353-1
 
Bron: Difrax
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017