Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Gezond>Getest: CB12 mondspoeling

Gezond

Getest: CB12 mondspoeling

19 september 2014
Deel met je vrienden
 
Getest: CB12 mondspoeling

Een slechte adem is een probleem waar veel mensen wel eens last van hebben. Gelukkig kan dit eenvoudig verholpen worden, door CB12 mondspoeling bijvoorbeeld. Lijfblad vroeg vijf winkels om dit product te testen. D.I.O. Vitaal, Etos Soest Kruidvat Roosendaal, Drogisterij Margriet en Kruidvat Almere gingen de uitdaging aan. Wat vinden zij van CB12 mondspoeling?

Een goede adem draagt bij aan een goed gevoel en een goede dosis zelfvertrouwen. CB12 mondspoeling zorgt ervoor dat je 12 uur lang een frisse adem hebt, door de oorzaak van een slechte adem bij de oorzaak aan te pakken. Het is een uniek mondverzorgingsmiddel, ontwikkeld en aanbevolen door tandartsen. 

CB12: Zeker van je adem. Zeker van jezelf.

Wat vinden de vijf drogisterijen?

Medewerkers van D.I.O. Vitaal, Etos Soest, Kruidvat Roosendaal, Drogisterij Margriet en Kruidvat Almere hebben uitgebreid getest door het product op te nemen in hun dagelijkse (mond) verzorging. Volgens alle testers hoort CB12 echt thuis in deze dagelijkse verzorging, net zoals bijvoorbeeld een deodorant, tandpasta en douchegel dat horen. Niet alleen omdat je dan zeker bent van een frisse adem, maar ook voor het bijbehorende gevoel van zelfvertrouwen en succes, stelt het merendeel van de testers. Eén drogist geeft aan het daar helemaal mee eens te zijn. Gebruik van het CB12 mondwater laat meer dan de helft van de drogisterijmedewerkers inzien dat de klant zekerder is van zijn of haar adem door CB12 te gebruiken. Zij zijn het hier helemaal mee eens. De andere helft oordeelt ook positief: zij zijn het er mee eens.

De oorzaak van een slechte adem licht meestal gewoon in de mond: het zijn zwavelgassen die worden aangemaakt door bacteriën die zich op de tong, tussen de tanden en in de tandholten bevinden. Het merendeel van de testende drogisten geeft aan te vinden dat de unieke en gepatenteerde formule van CB12 er voor zorgt dat er geen stinkende zwavelgassen in de mond vrijkomen. Ook de smaak van CB12 is niet mis. Het merendeel van de testers geeft aan de smaak erg prettig te vinden.

Maar… is CB12 ook het enige product dat echt werkt tegen een slechte adem? Hierover blijven de meeste drogisten neutraal. Een derde geeft aan het hier wel mee eens te zijn: CB12 is het enige product dat écht werkt. Concluderend krijgt CB12 als rapportcijfer gemiddeld een mooie 7,7!

Bron: Lijfblad 06
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017