Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Gezond>Haal meer uit je eiwitshake met Himalaya Herbal...

Gezond

Haal meer uit je eiwitshake met Himalaya Herbal Healthcare Liv.52

24 mei 2016
Deel met je vrienden
 
Haal meer uit je eiwitshake met Himalaya Herbal Healthcare Liv.52

Wie gespierder wil worden weet het allang: eiwitshakes zijn hot. Toch is het je lever die bepaalt hoe goed eiwitten daadwerkelijk worden opgenomen en verwerkt. Himalaya Herbal Healthcare helpt de lever een handje met Liv.52.

De lever in actie

Tijdens het trainen ontstaan kleine scheurtjes in de spieren en er is eiwit nodig om ze te herstellen. Eiwitten zorgen voor spiervorming en spierherstel. De lever is het orgaan dat in actie komt bij dit proces. De afgebroken spiercellen komen in de bloedbaan terecht, worden er door de lever uitgefilterd en met behulp van stikstof en aminozuren uit voeding tot eiwitten gemaakt. 

Eiwitshakes

Eiwitten halen we uiteraard uit eieren, maar ook uit zuivel, vlees, bonen en eventueel eiwitshakes. Daarbij geldt dus: hoe gezonder de lever, hoe effectiever je shake. 

Stikstof voor eiwit

Behalve de werking van de lever, is ook stikstof essentieel bij het aanmaken van eiwit. Het is zelfs de enige indicator: minder stikstof in de ontlasting betekent dat er meer stikstof is verbruikt en meer eiwit is aangemaakt. De onderzoekers hebben deze meetmethode gebruikt om de impact van Liv.52 te testen. Van de testpersonen slikte de helft Liv.52, de rest fungeerde als controlegroep. Wat bleek? De groep met Liv.52 verbruikte meer stikstof dan de groep zonder en zelfs meer dan voordat ze Liv.52 gingen gebruiken. Zo laat de studie zien dat een gezonde lever daadwerkelijk helpt bij de eiwitproductie. 

 
Bron: BIEN PR
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017