Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Gezond>Vitaminstore opent kiosk in Amstelveen

Gezond

Vitaminstore opent kiosk in Amstelveen

21 maart 2016
Deel met je vrienden
 
Vitaminstore opent kiosk in Amstelveen

Trek in een broodje, gezonde salade of juice to go? In Amstelveen kun je voor een gezond ontbijt, lunch of tussendoortje terecht bij de onlangs geopende Vitaminestore. Met de Vitaminboost kiosk speelt Vitaminestore in op mensen die een volle agenda hebben en niet voldoende fruit en groente binnenkrijgen.

Toenemende vraag

De franchise formule ziet een toenemende vraag naar het streven naar een gezond leven met daarbij de hulp van deskundig advies. Het assortiment van Vitaminstore neemt dan ook steeds meer toe en bevat inmiddels ook superfoods, slowjuicers en natuurcosmetica. Sinds twee jaar opent de formule alleen nog maar vestigingen met daarin een hippe juicebar.

Locatie

De kiosk heeft dezelfde locatie als de vroegere Vitaminboost lunchroom in Amstelveen. Naast zelf samen te stellen salades en broodjes kun je er terecht voor verse sappen en extra supplementen om bijvoorbeeld spieren te helpen herstellen.

 
Bron: De Nationale Franchise Gids
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017