Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>Bikiniklaar met Eva van Zeeland

Mooi

Bikiniklaar met Eva van Zeeland

24 mei 2016
Deel met je vrienden
 

Het merendeel van de vrouwen kijkt uit naar de zomer. Lange dagen in de zon, maar daar hoort ook een bikini bij… Eva van Zeeland deed onderzoek onder 750 vrouwen van het platform Miss Natural Lifestyle en concludeert dat vrouwen hier nog niet helemaal klaar voor zijn. Gelukkig is er een oplossing!

Weg met die bikini

Zeker 30% van de vrouwen is nog lang niet klaar om in bikini op het strand te verschijnen. Meer dan de helft voelt zich niet prettig in bikini en 35% voelt zich zelfs oncomfortabel. 13% skipt het strand liever en gaat iets anders doen in meer verhullende kleding.

Zomer detox kuur

Eeuwig zonde, volgens Eva van Zeeland. Ze ontwikkelde daarom een nieuw programma, speciaal voor de zomer. “Ik wil vrouwen laten zien dat ze mooi zijn en mogen stralen.” Het gaat om een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen erbij.

Extra ondersteuning

Naast de kuur helpt Eva van Zeeland deelnemers wat strakker te worden met een dagelijkse work-out van slechts tien minuten. Ook is er een ‘Lekker in je vel’ coachingstraject en ondersteunt Alka® Thee het reinigingsproces in het lichaam. Laat die zomer maar komen!

Foto: Eva van zeeland tijdens de Miss Natural Detox Vakantie op Ibiza.
Bron: BIEN PR
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017