Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>Care Cosmetics breidt samenwerking met Addy van...

Mooi

Care Cosmetics breidt samenwerking met Addy van den Krommenacker uit

29 maart 2016
Deel met je vrienden
 

Na verschillende samenwerkingen zochten Addy van den Krommenacker en Care Cosmetics elkaar ook dit jaar weer op. Care Cosmetics liet zich tijdens de Beauty Trade Special kleden door Addy, terwijl Pupa Milano de make-up tijdens zijn fashionshows verzorgt.

‘Bosch by Addy’

Addy toonde afgelopen 12 maart zijn nieuwste ready-to-wear collectie en een aantal haute couture stukken die geinspireerd zijn op het werk van Jheronimus Bosch. Addy van den Krommenacker vertelt dat vooral het meesterwerk ‘de Tuin der Lusten’ een grote inspiratiebron vormde. Fanny Kuipers, make-up artist van Pupa Milano, bedacht samen met Addy een mooie make-up look bij de collectie. Door natuurlijke bruintinten op de ogen te gebruiken wordt het accent tijdens de fashionshow gelegd op de lippen, gekleurd in diep kersenrood.

Beauty Trade Special

Addy van den Krommenacker kleedde op zijn beurt het Care Cosmetics team tijdens de vernieuwde Beauty Trade Special. Er is uiteindelijk gekozen voor een donkerblauwe, kanten jurk. Kant omdat het vrouwelijk en typisch Addy is, blauw voor het zakelijke tintje. 

 
Bron: Care Cosmetics
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017