Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>Dé haartrends van zomer 2014

Mooi

Dé haartrends van zomer 2014

22 juli 2014
Deel met je vrienden
 
Heb je iets speciaals als een feestje, een date of wil je gewoon opvallen in the crowd? Dan wil je dat je haar niet alleen gewoon goed zit, maar juist nét dat beetje meer heeft. Zonder dat het natuurlijk al te veel moeite kost. Tover je kapsel makkelijk om met de juiste haaraccessoires, zodat je er in een handomdraai perfect uitziet, bij elke gelegenheid. Deze zomer kun je helemaal losgaan: ga voor een makkelijke up-do met een van de hippe haardecoraties.
 

Topknot

De donut is een supermakkelijk accessoire om een klassiek kapsel voor overdag naar je werk mee te maken en makkelijk te veranderen in een messy look voor een avondje uit. Veel heb je niet nodig: een puntkam, twee elastiekjes, een donut, wat steekspeldjes en haarlak. Een zijscheiding is hot op dit moment, dus daar begin je mee. Je trekt deze lage scheiding met de punt van een kam waarna je aan de achterzijde je haar samenpakt en er een lage paardenstaart van maakt. Zet de staart vast met een elastiekje. Stem de kleur van de donut af op je eigen haarkleur (donker of blond) en trek de staart erdoorheen. Verdeel daarna het haar gelijkmatig over de donut en doe er een elastiekje omheen. Zet de plukken die uitsteken met wat steekspeldjes onder de donut vast en fixeer met wat lak. Klaar! Einde van je werkdag en rechtstreeks door naar een zomerborrel? Change your style! Haal de donut uit je haar en maak al je haar lekker los. Spray er flink wat lak door heen; zo wordt het stroef en kun je het makkelijk touperen. Daar kun je de puntkam voor gebruiken, maar het gaat ook snel met een borstel. Na het touperen maak je een hoge staart die je weer door de donut heen haalt. Zet de getoupeerde plukken nonchalant vast met wat steekspeldjes en je bent ‘ready to party’.
 

Luxe decoraties

Ben je op het strand, dan geeft de natuur je haar automatisch de perfecte beach look. Belangrijk is wel dat je af en toe een duik in zee neemt en dat je je haar laat drogen door de wind en de zon. Het zoute zeewater zorgt ervoor dat het stroef wordt en in kleine strengetjes valt. Voor een extra zomerse look doe je een bloemaccessoire in je haar die mooi past bij je hippe bikini. Voor een Ibiza-look vervang je de bloem door twee luxe schuifspeldjes boven het oor aan één zijde van het haar. Overigens hoef je hiervoor niet heel lang haar te hebben, want in kort haar staan deze schuifspeldjes met luxe steentjes ook mooi. 
 

Bad hair day?

Valt je haar niet goed of is je pony net even te lang? Gebruik dan een diadeem. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar haalt ook de aandacht van je haar weg dat net deze dag even niet in topconditie verkeert. Je kunt je haar ook 
naar achteren kammen en er een strakke paardenstaart van maken met een mooie haarclip eromheen. Kort haar fleur je op met haarclipjes met bloemetjes, maar ook haarbanden of sjaaltjes van een mooie stof staan superleuk bij kort haar. Kortom: veel versierplezier deze zomer!
 

Stuur in en win

Wil jij ook aan de slag? Zilla geeft tien pakketten weg vol met leuke haaraccessoires: een haardonut, luxe schuifspeldjes, elastiekjes en een borstel. En omdat Zilla haar assortiment onlangs heeft uitgebreid met luxe bijous, worden deze ook nog toegevoegd aan dit leuke pakket. 
 
Ga naar deze pagina en stuur een foto van jouw 'zomerkapsel' in en vergeet niet aan te geven of je blond of donker haar hebt, dan houdt Zilla hier rekening mee.
 
Bron: Lijfblad 05
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017