Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>Een heerlijk spagevoel met Dove DermaSpa

Mooi

Een heerlijk spagevoel met Dove DermaSpa

06 augustus 2015
Deel met je vrienden
 
Dove daagt vrouwen uit het routineklusje van lichaamsverzorging te veranderen in een heerlijk me-time moment. Maak kennis met de producten van Dove DermaSpa. 
 

Net als gezichtsverzorging

De producten in de DermaSpa range bevatten Cell-MoisturisersTM, een technologie die gebruikt wordt in gezichtsverzorging en die nu ook het lichaam voorziet van hydratatie en een goede vochtbalans. 
 

Vier verwenbehoeftes

Omdat iedere huid anders is, biedt Dove lichaamsverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes: Goodness3, Uplifted+, Youthful Vitality en Summer Revived. 
 

Goodness3

Een combinatie van omega-olie en Cell-MoisturisersTM werkt in de kern van de huidcellen waardoor zelfs de meest droge huid goed gehydrateerd wordt. Omega-olie verzacht de huidtextuur. De body lotion, body oil, body cream en hand cream ruiken naar noten van zachte vanille, romige kokosnoot en weelderige musk. 
 

Uplifted+

Deze lijn met Cell-MoisturisersTM zorgt voor diepe hydratatie, voeding en herstel van elasticiteit en stevigheid van de huid. De lijn bevat een body lotion, body oil en een innovatieve body roll-on die de stevigheid van de huid verbetert door een zachte massage. De producten ruiken lekker fris naar onder andere komkommer, groene viooltjes, Indonesische patchouli en zoete musk.
 

Youthful Vitality

Deze verzorgingslijn, die nu nog bestaat uit één product, brengt de veerkracht terug in de ouder wordende huid. Cell-MoisturisersTM en een geconcentreerd revitaliserend serum versnellen de vernieuwing van het huidoppervlak en halen de matheid weg. De body cream ruikt naar een mix van onder andere framboos- en mandarijngeuren met rozen, geranium en anjers. 
 

Summer Revived

Cell-MoisturisersTM technologie wordt in deze body lotion gecombineerd met natuurlijke zelfbruiners. De twee varianten zorgen voor hydratatie en een gezonde bruine kleur.
 
De nieuwe producten zijn vanaf week 33 verkrijgbaar. De prijzen liggen tussen de € 4,39 en € 9,99.
 
Bron: Winkelman Van Hessen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017