Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>Haarverhaal.nl: alles wat je wilt weten over ha...

Mooi

Haarverhaal.nl: alles wat je wilt weten over haarkleuringen

30 juli 2015
Deel met je vrienden
 
L’Oréal Paris en dé YouTube-sensatie van 2015 DJ Monica Geuze starten een online platform vol tips en tricks over haarkleuring: Haarverhaal.nl. 
 

Tips van Monica

Hoe duidelijk de gebruiksaanwijzing van een haarkleuring ook mag zijn: je haar in een ander kleurtje verven blijft spannend. Vlogster Monica Geuze laat op Haarverhaal.nl in korte video’s zijn hoe iedereen, en met name beginners, een haarkleuring zoals Casting Crème Gloss kan gebruiken met een goed resultaat. 
 

Vraag en win

Heb je toch nog vragen? Stel ze! Monica beantwoordt al jouw vragen over haarkleuring als: Hoe kies je de juiste kleur die het best bij je past? Wat is nou het voordeel van een semi-permanente haarkleuring? En hoe krijg je een mooie natuurlijke kleur, inclusief zo’n langhoudende shiny glans? Door vragen in te sturen maak je kans op verschillende leuke prijzen zoals een haarkleurpakket of een haarkleurparty bij je thuis. 
 

Casting Crème Gloss

Casting Creme Gloss is de nummer 1 haarkleuring van L’Oréal Paris en perfect voor beginners. De collectie bestaat uit 30 natuurlijke tinten die tot 28 wasbeurten blijven zitten. De kleuring is verrijkt met Royal Jelly, waardoor je coupe lekker gaat glanzen. Je kunt Casting Crème Gloss kopen in de drogist, maar ook op de webshop van Haarverhaal.nl.
 
Bron: L'Oréal 'Paris
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017