Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>In goede handen bij de medisch schoonheidsspeci...

Mooi

In goede handen bij de medisch schoonheidsspecialist

07 juli 2016
Deel met je vrienden
 

Het is een schoonheidsspecialist, maar dan met net wat meer kennis van de medische aspecten van de huid. Wat doet ze en wanneer is een behandeling interessant?

Meer kennis

Het verschil zit ‘m zoals de naam al zegt in de medische kennis. De medische schoonheidsspecialist heeft namelijk, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de masterclass dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd. Daarnaast is ze vakkundig getraind in omgang met apparaten zoals lasers, flitslicht en microdermabrasie.

Gespecialiseerd

Dankzij enorm veel kennis over de huid en huidverbetering, kan deze schoonheidsspecialist extra interessant zijn in geval van acne, medische camouflage en bepaalde ontharingstechnieken. Behandelingen hiervoor worden vaak gedeeltelijk of geheel vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars.  

Problemen signaleren

Een ander voordeel van een behandeling bij een medische schoonheidsspecialist is haar signalerende functie. Onrustige plekjes op de huid kunnen hierdoor eerder ontdekt worden. 

Samenwerking

De nauwe samenwerking met huisartsen, dermatologen en andere professionals bevordert de professionele aanpak van de probleemhuid. Cliënten worden indien nodig doorverwezen worden naar een andere specialist. 

Andere behandelingen

Vanzelfsprekend kunt u bij de medisch schoonheidsspecialist ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren.

Waar?

Interessant? Op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl vind je een overzicht van alle medisch schoonheidsspecialisten in Nederland. 

 
Bron: U-Consultancy
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017