Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Mooi>Nivea Tales: limited editions met een verhaal

Mooi

Nivea Tales: limited editions met een verhaal

02 mei 2016
Deel met je vrienden
 

Het bekende blauwe blik Nivea Crème biedt al meer dan honderd jaar verzorging voor de hele familie. Met vier limited editions geeft Nivea moeders en kinderen nu de mogelijkheid om te genieten van Nivea én vier spannende verhalen voor het slapen gaan. 

Op avontuur met Leo, Mia, Konijn en Elfje

De unieke blikken beelden elk een verhaal uit, welke te vinden zijn op het platform tales.NIVEA.com. Met de betoverende voorleesverhalen, geschreven door kinderboekenauteur Udo Weigelt, laat NIVEA Crème zien dat aandacht en liefde voor elkaar in de kleine momenten zit. Een boodschap waar NIVEA Crème, die de beste verzorging biedt voor de hele familie, al meer dan 100 jaar voor staat. 

Momentje samen

Hanne Rolling Bentsen, Global Marketing Director voor NIVEA Crème: "Het voorlezen voor het slapengaan is een bijzonder moment tussen een moeder en kind. Kinderen ervaren veel plezier van voorlezen en daarnaast biedt het de gelegenheid om gezellig samen te zijn. De verhalen van NIVEA Tales in combinatie met de vertrouwde verzorging van NIVEA Crème draagt bij aan het speciale moment voor het slapengaan.”  

De unieke NIVEA Crème blikken zijn vanaf week 23 in beperkte oplage verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen vanaf € 1,79 (75 ml).

 
Bron: Porter Novelli Nederland
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017