Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>10-jarig jubilieum voor drogisterij Het Heertje

Branchenieuws

10-jarig jubilieum voor drogisterij Het Heertje

10 september 2015
Deel met je vrienden
 
10-jarig jubilieum voor drogisterij Het Heertje
Afgelopen 4 september vierde drogisterij Het Heertje in Amsterdam haar 10-jarig jubileum. De zelfstandige adviesdrogist zit al vanaf 1937 in Amsterdam en is hiermee één van de oudste drogisterijen in de binnenstad. 
 

Bijzonder

Door de onrustige tijden waarin grote ketens de overhand nemen is het best bijzonder om al 10 jaar als onafhankelijk adviesdrogist te bestaan. Volgens ondernemer Jansen is de persoonlijke service en kennis de grote reden waarom haar vaste klanten blijven terugkomen.
 

Breed assortiment

Naast de persoonlijke service en kennis biedt Het Heertje de klant ook een breed assortiment. Zo bestaat het assortiment verzorgingsproducten onder andere uit merken als dr. Hauschka, Roger & Gallet en Louis Widmer. Ook kunnen klanten er terecht voor voedingssupplementen en homeopatische- en natuurgeneesmiddelen.
 

Online

Ook online shoppen behoort tot de mogelijkheden. Vanaf afgelopen juni kun je online bestellen via www.drogisterijhetheertje.nl.
 
Bron: The Freshmakers
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017