Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>157 genomineerden Beste Zelfzorgadviseur

Branchenieuws

157 genomineerden Beste Zelfzorgadviseur

01 oktober 2014
Deel met je vrienden
 
157 genomineerden Beste Zelfzorgadviseur

Er zijn maar liefst 157 (assistent-)drogisten genomineerd voor de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2014! Twee maanden lang konden collega’s, klanten of drogisten zelf iemand nomineren voor de titel. De eerste ronde is inmiddels gestart.

Alle genomineerden ontvingen in september de kennistest. Deze bestond uit 45 meerkeuzevragen en een aantal open vragen om te geneesmiddelenkennis van de kandidaten op de proef te stellen.

Na het maken van de kennistest wordt er een top-tien gemaakt van de beste deelnemers. Zij krijgen een mystery shopper op bezoek die bekijkt of de adviesvaardigheden en kennis ook in de praktijk in orde zijn. In de derde ronde wordt na een persoonlijk gesprek met de vakjury besloten wie de winnaar van 2014 wordt...

De verkiezing Beste Zelfzorgadviseur is een initiatief van Lijfblad en het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg van het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Met de verkiezing worden assistent-drogisten en drogisten in het zonnetje gezet. Kennis en adviesvaardigheden staan hierbij centraal. Vorig jaar won Cristina Knollema-Lertora van Trekpleister Groningen de verkiezing.Goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Jij kunt de klant helpen bij het maken van de juiste keuze, vertellen over het juiste gebruik en op die manier veilig en effectief geneesmiddelengebruik bevorderen.

De winnaar mag zichzelf een jaar lang Beste Zelfzorgadviseur noemen en wint een supermooi prijzenpakket, bestaand uit een bokaal, een weekendje weg, een pakket Kneipp producten, een set mooie boeken gesponsord door IMKO Opleidingen, een workshop zelfzorgadvies.

Bron: CBD en Lijfblad
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017