Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>2000e keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg ui...

Branchenieuws

2000e keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg uitgereikt

01 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
2000e keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg uitgereikt
Afgelopen vrijdag 25 september reikte het CBD het 2000e keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg uit aan een drogist in Rotterdam. Geweldig nieuws wat betreft de kwaliteitszorg in de drogisterijbranche.
 

Mijlpaal

In 1997 reikte minister Borst het eerste keurmerk uit aan een drogisterij in Zeist. Nu, in 2015, is het de beurt aan een Rotterdamse Etos om het 2000e keurmerk in handen te nemen. Een mijlpaal waar alle betrokken drogisterijen keihard aan hebben gewerkt. 
 

Het belang van een keurmerk

Drogisterijen geven samen ruim 68 miljoen (!) zelfzorgadviezen per jaar. Ze zijn hiermee een heel belangrijke schakel wat betreft het informeren van consumenten over het gebruik van zelfzorgmiddelen. Het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg is een praktische vertaling van de wettelijke eisen voor geneesmiddelenverkoop in de drogisterij
 

Een verdiend certificaat

Fatna Habti, eigenaresse van de 2000e Erkend Specialist in Zelfzorg, kreeg het certificaat officieel uitgereikt door Jan-Derek Groenendaal, general manager Etos. “Het 2000e certificaat gaat naar een ondernemer die het terecht verdient en die het belang van verantwoorde zorg telkens weer onderstreept, aldus Groenendaal.  
 
Bron: Centraal Bureau Drogisterijbedrijven
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017