Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>A.Vogel genomineerd voor Website van het Jaar

Branchenieuws

A.Vogel genomineerd voor Website van het Jaar

12 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
A.Vogel genomineerd voor Website van het Jaar
A.Vogel is supertrots: de website van het natuurlijke gezondheidsmerk is genomineerd voor Website van het Jaar en strijdt in de categorie ‘consumentengoederen’ tegen merken als Coca Cola, Dove en Nivea. Ga jij stemmen?
 

Avogel.nl

Mocht je de website nog niet kennen; het is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een enorm lifestyle- en gezondheidsplatform. Door middel van artikelen, blogs, productpagina’s en campagnes inspireert en informeert A.Vogel jaarlijks 5 miljoen bezoekers om op een natuurlijke manier gezonder te worden en te blijven.
 

Zelfzorg

Daarnaast is Avogel.nl een goede gids in zelfzorg. In samenwerking met hun wederverkopers worden bezoekers geadviseerd, geïnformeerd en geactiveerd om gezond te blijven en te worden. Avogel.nl vormt de voorzet, de wederverkopers in de winkel maken het advies af. 
 

Stemmen

En, wat vind jij van Avogel.nl? Je kunt tot 6 november je stem uitbrengen op de Website van het Jaar verkiezing. Let op: je moet je stem bevestigen via een link die je per e-mail ontvangt. 
 
Bron: Biohorma
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017