Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Awards 'Gekozen Product van het Jaar' uitgereik...

Branchenieuws

Awards 'Gekozen Product van het Jaar' uitgereikt

22 maart 2016
Deel met je vrienden
 
Awards 'Gekozen Product van het Jaar' uitgereikt

Dinsdag 15 maart jl. zijn in het Koetshuis van Kasteel de Haar de Awards ‘Gekozen Product van het Jaar’ uitgereikt. Tien innovatieve producten kregen een prijs, waaronder een aantal vernieuwende producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Dit zijn de winnaars.

Feminine care: Always Ultra Pads, range upgrade

De ultra absorberende gel kern in deze nieuwe pads absorbeert vloeistof en lekt niet.

Oral care: Colgate Expert White tandpasta 

De meeste whitening tandpasta’s helpen enkel oppervlakkige vlekken te verwijderen. Deze bevat de wit actief formule – waterstofperoxide – het ingrediënt dat gebruikt wordt door de tandartsen om jarenlange gele verkleuring te verwijderen en nieuwe vlekken te voorkomen.

Facial skincare: Yves Rocher Gladmakende dagcrème Anti-rimpel & Stralende teint Sérum Végétal

Het extract van het IJskruid in deze dagcrème stimuleert de mTOR*-proteïne. Deze reactiveert de celmechanismen die rimpels tegengaan. Natuurlijk oryza-extract stimuleert de zuurstoftoevoer in de cellen, zodat de huid weer gaat stralen. 

Hair care: Yves Rocher Milde crèmeshampoo 

Low Shampoo is een nieuwe manier van haar wassen zonder enig risico het te beschadigen. Traditionele shampoo wordt vervangen door deze verzorging die verrijkt is met reinigende bestanddelen. 

Make-up: Yves Rocher Glossy Lip Pen Een Glossy Lip Pen

De hydraterende formule wordt meteen door de lippen opgenomen die door de stralende kleuren meteen de aandacht trekken. Dankzij een innoverende uitschuifbare punt hoeft-ie niet geslepen te worden.

Small electrics: Braun Series 9 

Een van de meest efficiënte en comfortabele scheerapparaten. De intelligente SyncroSonic-technologie levert 40.000 dwarssnijdende acties per minuut voor een uitzonderlijk grondige scheerbeurt en een onvoorstelbaar huidcomfort. 

Prijs uitdragen

De gekozen producten kunnen het vertrouwde rode logo van de awards op hun verpakking gebruiken en in al hun marketing inspanningen: een mooi teken van vernieuwing en innovatie. 

 
Bron: PR & Communicatie Gekozen Product van het Jaar - Nederland
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017