Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Beiersdorf N.V. kondigt vertrek country manager...

Branchenieuws

Beiersdorf N.V. kondigt vertrek country manager Wil de Koning aan

11 juni 2013
Deel met je vrienden
 
Beiersdorf N.V. kondigt vertrek country manager Wil de Koning aan
Beiersdorf heeft vandaag het vertrek van Wil de Koning, Bestuurder en Country Manager van Beiersdorf N.V. aangekondigd. Na 30 jaar binnen diverse managementfuncties actief te zijn geweest, legt de heer De Koning zijn functie per 1 juli aanstaande neer. Totdat een plaatsvervanger gevonden is, worden zijn verantwoordelijkheden en de dagelijkse aansturing tijdelijk waargenomen door Paul Heeringa, CEO Beiersdorf Northern Europe. 
 
Beiersdorf wil De Koning graag bedanken voor zijn grote aandeel in het opbouwen van het bedrijf. Zo heeft NIVEA onder zijn bezielende leiding haar nummer 1 positie in de markt van verzorgende producten weten te versterken en uit te bouwen mede dankzij de succesvolle introducties van NIVEA Body In-Shower Bodylotion, NIVEA VISAGE CELLular Anti-Age en NIVEA DEO Stress Protect. Daarnaast heeft de Koning ook de regionalisatie succesvol afgerond waarbij Nederland nu valt onder de regio Noord Europa en is het bedrijf verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Amsterdam.
 
Bron: Zeno Group Nederland
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017