Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Beste D.I.O. drogisterij 2015 gekozen

Branchenieuws

Beste D.I.O. drogisterij 2015 gekozen

10 september 2015
Deel met je vrienden
 
Beste D.I.O. drogisterij 2015 gekozen
Afgelopen 6 september heeft D.I.O. drogisterijen de winnaars van de ‘D.I.O. drogisterij van het jaar’ bekend gemaakt. Wie hebben er gewonnen?
 

Beste nieuwkomer

Klanten van D.I.O. drogisterij Zuidwolde zijn vanaf het begin in januari van dit jaar ontzettend blij met de komst van ondernemers moeder en dochter Alida en Lotte Blokzijl. De twee hebben een gezellige, uitnodigende winkel opgezet, grijpen alle commerciële kansen die er zijn aan en zijn erg actief op sociale media. De beste nieuwkomer van 2015!
 

Beste eigen winkel

Deze prijs ging naar D.I.O. drogisterij Enkhuizen. Waarom? ‘Het voelt als een warm warm bad als ik mijn probleem voorleg en daarom voel ik direct vertrouwen’, aldus de klant, in dit geval de mystery shopper. Daarnaast valt de winkel op door de sfeer in het team, kennis en klantvriendelijkheid. 
 

Beste winkel van midden Nederland

Na de landelijke trofee in 2014 is D.I.O. drogisterij Vitaal dit jaar winnaar van de prijs voor beste winkel van midden Nederland. De jury was onder de indruk van de commerciële kansen die worden benut, de klantvriendelijkheid en de enorme vakkennis van ondernemers Conny en Anne Alsemgeest. 
 

Beste winkel van Zuid-Nederland

Winnaar D.I.O. drogisterij Drunen mag dan een beginner zijn in D.I.O. land, de start van de winkel is flitsend. Onderneemster Franca laat haar winkel meeliften op haar lokale netwerk en brengt haar vakkennis goed over naar de klant en haar medewerkers. 
 

Beste winkel van Noord-Nederland

Vorig jaar beste nieuwkomer, dit jaar het beste van Noord-Nederland. D.I.O. drogisterij Mirjam in Groningen laat iedere klant zich welkom voelen met aandacht en deskundig advies. Daarnaast valt de winkel op door de verzorgde uitstraling en de leuke acties op Facebook.
 

Meest spectaculaire opening van 2015

Die prijs gaat naar D.I.O. drogisterij Westerwolde in Vlagtwedde. Met de prijs voor de winkel van Stefan en Esther Hansma wil D.I.O. alle nieuwkomers hartelijk welkom heten. 
 

Overall winnaar

Uit bovenstaande winnaars is één grote winnaar gekozen: D.I.O. drogisterij Zuidwolde, tevens de beste nieuwkomer van dit jaar. Het is hier heerlijk winkelen door de kennis, kunde en interesse waarmee je als klant wordt geholpen. Op het gebied van vakkennis scoort de winkel zo goed als perfect. D.I.O. drogisterij Zuidwolde schrijft geschiedenis met deze prijs: het is nooit eerder voorkomen dat de beste nieuwkomer ook de overall prijs wint. 
 
D.I.O. drogisterij Zuidwolde ontvangt een cheque van € 1.000,- en de wisselbeker krijgt uiteraard een prominente plek in de winkel. 
 
Bron: D.I.O. Drogisterijen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017