Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Beste D.I.O. Drogisterij van 2013 gekozen

Branchenieuws

Beste D.I.O. Drogisterij van 2013 gekozen

04 september 2013
Deel met je vrienden
 
Beste D.I.O. Drogisterij van 2013 gekozen
Op 1 september heeft FACO-D.I.O. drogisterijen tijdens de Health & Beautiful beurs de beste D.I.O. drogisterij van 2013 gekozen. Dit is een jaarlijks terugkerende prijs die D.I.O. uitreikt aan de winnaar die gekozen wordt uit de categorieën ‘Meest commerciële winkel’, ‘Local hero’, ‘Beste nieuwkomer’ en ‘Beste eigen winkel’.
 

Winnaars

Dit jaar sleepten D.I.O. drogisterij Mark uit Lieshout en D.I.O. drogisterij de Vlinder uit Schijndel allebei de titel ‘Beste D.I.O. drogisterij van 2013’ in de wacht. Een gedeelde eerste plaats voor deze 2 ondernemers.
 

Punten verdienen

Voor het eerst hebben de D.I.O. winkels dit jaar zelf direct invloed gehad op de te behalen punten. Men kon onder andere punten verdienen door foto’s in te sturen van goedgeplaatste geselecteerde acties, door positieve feedback van klanten te ontvangen en het organiseren van een workshop/braderie of iets dergelijks. Men kon echter ook punten verliezen als er een klacht binnen kwam via de website.
Bron: Deweekkrant.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017