Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Bfactory en Emonta lanceren Dermagiq op Nederla...

Branchenieuws

Bfactory en Emonta lanceren Dermagiq op Nederlandse markt

12 september 2013
Deel met je vrienden
 
Bfactory en Emonta lanceren Dermagiq op Nederlandse markt
Door ondertekening van de overeenkomst door Tineke Creemers, Willem Jan Bosma en Luuk Swiers is de samenwerking tussen Bfactory en Emonta een feit.
 

Introductie Dermagiq

Op 16 september zullen beide bedrijven Dermagiq lanceren op de Nederlandse markt. De introductie vindt plaats op de Campus van Universiteit Wageningen, gepresenteerd door Tanja Jess. Dermagiq bestaat uit een assortiment producten op basis van medicinale honing en is ontwikkeld door wetenschappers van de Landbouw Universiteit te Wageningen. Het assortiment bestaat uit huid- en wondverzorging, intiem care voor vrouwen en verzorging voor aambeien. Dermagiq is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit ziekenhuizen en belooft een waardevolle aanvulling te worden voor de gezondheidsmarkt.
 
Deze samenwerking is voor Bfactory en Emonta een geslaagd resultaat van de zoektocht naar een geschikte partner. Bfactory zocht een partner voor marketing, sales en distributie op de Nederlandse markt. Emonta wenst uitbreiding van haar portfolio ten einde haar binding met de Nederlandse markt te verstevigen.
 

Winnen

Leuke extraatje: alle bezoekende ondernemers maken kans op een Dermagiq display met een verkoopwaarde van ruim €400,-!!
 

 

Bron: Emonta B.V.
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017