Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Biohorma opleidingen maken het verschil!

Branchenieuws

Biohorma opleidingen maken het verschil!

20 augustus 2013
Deel met je vrienden
 
Biohorma opleidingen maken het verschil!
Klanten vuren vaak talloze vragen op je af. Over indicaties die niet meer op de verpakking staan, veranderingen in claims, gebruik van producten. Maar leggen soms ook persoonlijke gezondheidsproblemen aan je voor. De Biohorma Opleidingen bieden precies wat je hierbij nodig hebt: net dat stukje extra expertise dat jou écht onderscheidt als professional. Maak het verschil. Schrijf je nu in.
 

A.Vogel-assortiment in vogelvlucht

Werk je net in een drogisterij of apotheek, of vind je het prettig om je algemene kennis van de producten van A.Vogel weer eens op te frissen? Kies dan voor de assortimenttraining. Binnen twee uur word je bijgepraat over de voordelen van natuurlijke geneesmiddelen, de wetgeving hierover en de belangrijkste producten van A.Vogel. Bovendien krijg je goede adviestips mee. Zo ben je snel weer helemaal op de hoogte.
 

Thematrainingen Slaap, Spijsvertering en Hoest

Wil je samen met onze ervaren trainer dieper ingaan op een thema? Schrijf je dan in voor onze thematrainingen bij jou in de buurt. Dit najaar staan onder andere enkele unieke introducties in de segmenten slaap, spijsvertering en hoest centraal. Uiteraard komen we ook even kort terug op de wetgeving voor natuurlijke producten.
 

Data, locaties en aanmelden

De trainingen worden op verschillende locaties in het land gehouden, verspreid over de maanden oktober en november 2013. Er is er altijd één bij jou in de buurt. Meer weten over de trainingen? Ga naar www.biohorma.nl/opleidingen en meld je aan voor de training van jouw keuze!
 

Biohorma Opleidingen maken het verschil!

Wist je dat Biohorma Opleidingen ook naar jou toe kan komen? We bieden namelijk ook incompanytrainingen. Kijk op www.biohorma.nl/opleidingen voor meer informatie. Ook als je meer wilt weten over onze e-learning: gratis en op elk moment van de dag te volgen vanachter je computer.
Bron: Lijfblad 6-7
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017