Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Campagne 'Ik help u graag' bij Dirx Drogist

Branchenieuws

Campagne 'Ik help u graag' bij Dirx Drogist

11 juli 2013
Deel met je vrienden
 
Campagne 'Ik help u graag' bij Dirx Drogist
Klanten van Dirx Drogist zullen de komende weken toch even verrast opkijken als ze hun vertrouwde winkel binnenlopen. Daar treffen ze namelijk de medewerkers niet in de bekende blauw-witte outfit, maar gestoken in felroze polo’s.  “Klantvriendelijkheid, deskundig advies en service met een glimlach. Bij Dirx Drogist zijn die standaard. Naast scherpe prijzen en daarmee tastbaar voordeel”, zegt directeur Rik Groen in een toelichting.
 

Ik help u graag!

“We vinden het belangrijk om de consument hier deze weken nog eens nadrukkelijk op te wijzen. En dat doen we dan ook precies in deze ludieke campagne.” Het ludieke ervan schuilt in de tekst achterop de polo’s waarin de medewerkers van Dirx Drogist de komende weken hun klanten tegemoet treden. Daar staat namelijk op: Ik help u graag! “Natuurlijk leest dat als een open deur. Maar dat is ook de bedoeling. We bevestigen nog eens klip en klaar waar we voor staan.” 
 

Vragen

Volgens Groen komt het nog voor dat klanten geen vragen durven te stellen aan de aanwezige drogisterijmedewerkers. “Dat kan schroom zijn, maar misschien is het ook gewoon een kwestie van niet verwachten dat ze het juiste antwoord kunnen krijgen. Die twijfel willen we zo snel mogelijk wegnemen. Niet alleen aan de kassa, ook in de winkel zelf zijn onze medewerkers altijd beschikbaar en aanspreekbaar. Wij zorgen intern voor adequate opleidingen die de garantie bieden dat ruim voldoende deskundig advies beschikbaar is. Of het nu gaat om vragen op het gebied van gezondheid en zelfzorggeneesmiddelen, of om beauty, persoonlijke verzorging, hygiëne, zwangerschap en babyverzorging”, aldus Groen. 
 
Bron: Dirx.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017