Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>ColorCrew - promotions & events in Health and B...

Branchenieuws

ColorCrew - promotions & events in Health and Beauty

01 oktober 2013
Deel met je vrienden
 
ColorCrew - promotions & events in Health and Beauty
Met ruim 25 jaar ervaring in de cosmeticabranche werkt Ingrid Burger als Managing Director voor ColorCrew; hét bureau voor deskundig personeel, professioneel advies en creatief consultancy.
 
Of het nu gaat om de introductie van een nieuwe geur, extra ondersteuning voor een bestaande huidverzorgingslijn, een demonstratie van een vakkundige visagiste / hairstyliste of een enthousiaste Crew op een bijvoorbeeld een beurs of Ladiesnight: onze missie is om de verkoop te stimuleren!
 

Persoonlijk advies

Cosmetica is een vak apart. Een vak waarin goed opgeleide mensen hun passie en kennis van health & beauty combineren met hun verkoopkwaliteiten en het geven van een persoonlijk advies. Zij zijn het visitekaartje van jouw merk en organisatie, representatief, communicatief ingesteld en resultaatgericht.
 
Instore promoties zijn veruit het best bewezen instrument, om je producten aan de doelgroep niet alleen te laten zien, ruiken en voelen, maar vooral te laten beleven en ervaren. Je weet als geen ander dat juist deze beleving en ervaring sterk bepalende en stimulerende factoren zijn bij de verkoop.
 

Trainingen

Wil je het winkelpersoneel meer technische of verkoop gerichte kennis geven? Of als incentive hen belonen met een leuke workshop? Naast dat wij onze eigen health- & beautyexperts trainen staat ColorCrew bekend om het verzorgen en het opzetten van (internationale) vakkundige trainingen en presentaties en interactieve workshops in de beautybranche.
 
Ga naar www.colorcrew.nl voor meer informatie of bel ons op 072-5155150.
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017