Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Combinatiewinkel The Read Shop - D.I.O. Drogist...

Branchenieuws

Combinatiewinkel The Read Shop - D.I.O. Drogisterijen in Leens

31 maart 2015
Deel met je vrienden
 
Combinatiewinkel The Read Shop - D.I.O. Drogisterijen in Leens
Goed nieuws voor de inwoners van Leens en omgeving: op woensdag 8 april 2015 wordt er een The Read Shop – D.I.O. combinatiewinkel geopend op de Nije Nering 10 in het Groningse Leens. Een nieuwe winkel met een - inmiddels bewezen - succesvol concept.
 

Succescombinatie

Sinds 2013 openden The Read Shop en D.I.O. drogisterij meerdere combinatiewinkels waarvan dit de zevende winkel is. Beide partijen zijn constant op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en willen in de toekomst nog meer gecombineerde winkels openen.
De heer De Ruiter, toekomstige ondernemer van de winkel in het Groningse Leens, opent samen met zijn vrouw en schoonzus de nieuwe combinatiewinkel. Ze zijn blij met de keuze voor dit type winkel: “De combinatie tussen boek-/kantoorhandel en drogisterij/parfumerie sprak ons direct aan vanwege de veelzijdigheid in aanbod voor de klant.”
 

Inspelen op behoefte

De D.I.O. drogist wordt aangevuld met een schoonheidssalon waar diverse behandelingen worden gegeven door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Ook kunnen klanten een nagel- en make-upbehandeling krijgen. In de salon wordt gewerkt met producten die ook in de winkel verkrijgbaar zijn. Nog een extra toevoeging in de winkel is de mogelijkheid om pasfoto’s te laten maken. Dit was eerder nog niet mogelijk voor de dorpelingen. De Ruiter: “Met deze service maken we het de inwoners van Leens gemakkelijk en hoeven zij niet meer naar het dorp verderop.”
 

Persoonlijke aandacht en contact

Op de vraag wat deze ondernemer nu echt belangrijk vindt, is persoonlijke aandacht en het contact met de klant het concrete antwoord. “Ook wanneer een boek of kantoorartikel niet op voorraad is, zullen we de klant zo goed mogelijk helpen door het artikel alsnog zo snel mogelijk te laten leveren in de winkel. Een tevreden klant komt immers terug!”, aldus De Ruiter.
 
Na de feestelijke opening op woensdag 8 april is vanaf donderdag 9 april de winkel geopend voor iedereen.
 
Bron: Faco Retail
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017