Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Consumentenbond verkiest Etos zwangerschapstest...

Branchenieuws

Consumentenbond verkiest Etos zwangerschapstest tot Beste Koop

26 september 2013
Deel met je vrienden
 
Consumentenbond verkiest Etos zwangerschapstest tot Beste Koop
De zwangerschapstest van Etos eigen merk is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat de zwangerschapstest van Etos eigen merk de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. De Consumentenbond gaf daarbij aan dat Etos verreweg de meest volledige informatie levert in de bijsluiter. De zwangerschapstest is verkrijgbaar bij Etos voor € 7.62 per stuk. 
 

Betaalbaar

Liesbeth van Es, Category Manager Health Etos, “Wij zijn ontzettend trots dat we met ons eigen merk als Beste Koop naar voren komen. Dat is precies wat we willen met onze eigen merk producten: een betaalbaar alternatief bieden aan onze klanten, zonder in te leveren op kwaliteit.”
 

Meest vruchtbare seizoen

De verwachting is dat de komende periode een stijging zichtbaar is in het aantal verkochte zwagerschapstesten. Want het meest vruchtbare seizoen; de winter, is in zicht. Mannen zijn in deze periode het vruchtbaarst en omdat het buiten afkoelt zoeken we elkaars warmte op. Veertig weken later, rond 16 september, worden vervolgens de meeste baby’s geboren.**  
 

Over het onderzoek

De Consumentenbond liet in een ziekenhuislaboratorium elf verschillende zwangerschapstesten onderzoeken, waaronder de test van Etos, op onder meer gevoeligheid en gebruiksgemak. Ook is bekeken of de zwangerschapstesten consequent hetzelfde resultaat meten en of de bijsluiters voldoen aan de Nederlandse normen. 
 
* Let op: deze prijzen gelden voor twee testen. 
** Deze onderzoeksgegevens werden verzameld uit wetenschappelijke studies door Lovehoney. 
 
Bron: Het PR Bureau
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017