Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Coop test shop-in-shops van D.I.O. en The Read...

Branchenieuws

Coop test shop-in-shops van D.I.O. en The Read Shop

17 juli 2014
Deel met je vrienden
 
Coop test shop-in-shops van D.I.O. en The Read Shop

D.I.O. en The Read Shop hebben een shop-in-shop geopend in een filiaal van Coop in Nijverdal. Het is voor het eerst dat de supermarktketen in deze vorm ruimte biedt aan andere retailers. “Met de shop-in-shop bieden we klanten een nog breder assortiment én vergroten we onze vloerproductiviteit”, aldus supermarktmanager Henri Kamp van de lokale Supercoop.

De pilot ging na een verbouwing van de supermarkt in Overijssel eind mei van start. “Tot dusver loopt de pilot goed”, stelt Kamp. De supermarkt krijgt volgens hem door de toevoeging van een shop-in-shop ‘een logischer winkelbeeld’.

Klanten reageren volgens de supermarktmanager positief en weten de shop-in-shops goed te vinden. Na de evaluatie van de proef bekijkt Coop of het concept ook naar andere vestigingen wordt uitgerold.

De combinatie van D.I.O. en The Read Shop bestaat al een jaar in een gezamenlijke winkel in Nistelrode. De boekhandel en drogisterij willen in de toekomst meerdere gecombineerde winkels openen.
 

Bron: Retailnews
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017