Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>DA en D.I.O. vieren 100-jarig bestaan

Branchenieuws

DA en D.I.O. vieren 100-jarig bestaan

04 december 2017
Deel met je vrienden
 
DA en D.I.O. vieren 100-jarig bestaan

Samen je 100-jarig jubileum vieren. Een betere bekroning op de fusie tussen DA en D.I.O. is haast ondenkbaar. De twee drogisterijen, die in juni dit jaar samengingen, vierden deze unieke mijlpaal in het weekend van 18 en 19 november. Beide op geheel eigen wijze, om te toasten op de afsluiting en het nieuwe begin.

DA danst in de Ziggo Dome

De 75ste verjaardag van DA werd vrijdag 17 en zaterdag 18 november gevierd bij Let’s Dance in de Ziggo Dome. Klanten maakten zes weken lang kans op tickets voor het dansevent, in samenwerking met L’Oréal en RTL Nederland. Op zaterdag vierden DA- ondernemers en medewerkers van het servicekantoor feest.

D.I.O. geniet in de Winter Efteling

D.I.O. wilde haar 25-jarig bestaan graag vieren met iedereen die een kwart eeuw D.I.O.-drogisterijen mogelijk heeft gemaakt. En dat is gelukt. Zondagochtend 19 november openden de poorten van de Winter Efteling voor D.I.O.-ondernemers, medewerkers van het D.I.O.-hoofdkantoor en alle klanten die de afgelopen maanden een gratis VIP-kaartje bij elkaar hadden gespaard. Met een opkomst van circa 11.000 D.I.O.-fans kleurde de Efteling voor een dag D.I.O. paars.

 

 

 
Bron: D.I.O. Drogisterijen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017