Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>DA genomineerd voor Klantvriendelijkste Bedrijf...

Branchenieuws

DA genomineerd voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013

27 augustus 2013
Deel met je vrienden
 
DA genomineerd voor Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013
DA is genomineerd voor de titel ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013’. Vandaag werd dit bekendgemaakt door het team van MarketResponse, dat tijdens een ‘tour’ door Nederland de genomineerde bedrijven kwam verrassen en informeren over hun nominatie. In 2011 won DA de titel ‘Klantvriendelijkste Bedrijf’. In 2012 behoorde de drogistenorganisatie tot de top 10. 
 

Een mooi compliment

Directeur Winkeloperatie Hans Wagner reageert: “Deze nominatie is een mooi compliment. Onze ondernemers staan voor klantvriendelijkheid en betrokkenheid bij de consument. Het thema van de verkiezing van dit jaar is dan zo mogelijk een nog mooier compliment voor onze ondernemers en medewerkers.”
 

Oprecht betrokken

Dit jaar wordt voor de 7e keer achtereenvolgende keer door bureau MarketResponse onderzocht welk bedrijf als meest klantvriendelijk wordt ervaren. Dit onderzoek onder 2.500 consumenten heeft geleid tot een top 10 van bedrijven. Het ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’ wordt volledig bepaald door consumenten. Dit jaar is het thema ‘Oprecht Betrokken’; met de klant meedenken, je inleven en er naar handelen. Op 24 september wordt bekendgemaakt wie van de 10 genomineerden zich dit jaar het Klantvriendelijkste Bedrijf mag noemen.
Bron: Franchiseplus.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017